Opiniones sobre Volums Estudi - d'Arquitectura

5/5

Ver 3 opiniones
5 3 opiniones
100%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 3 opiniones
Dan Rodríguez
Hace 2 años
5/5

Estudi d'arquitecta amb grans professionals.

Fantàstic assessorament i una planificació del projecte perfecta.

100% recomanable

Albert
Hace 2 años
5/5

La Montse Gou és una gran professional, que sempre està al costat del client, assesorant i donant la millor opció. Estem molt contents amb ella i el seu equip i la recomanariem encantats.

Información sobre Volums Estudi - d'Arquitectura

Volums- estudi d’arquitectura és un equip de professionals format per arquitectes, arquitectes tècnics i delineants que des del 1990 han portat a terme més de 2.000 projectes principalment d’habitatges.

Realitzem un servei integral i personalitzat, a mida de cada client. Apostem per trobar les millors solucions constructives, ecològiques i eficients que s’adeqüin al màxim a les necessitats i requeriments de cada projecte, aplicant les noves tecnologies i materials. Utilitzem tant els sistemes constructius tradicionals (ceràmica, pedra, formigó) com els pre-industrialitzats (panells de fusta contralaminada, de formigó prefabricat o els sistemes modulars d’acer).

Posem al dia habitatges, edificis d’habitatges i locals comercials, adequant-los a les necessitats actuals. Millorem la qualitat i el confort dels espais interiors; rehabilitem les façanes; afavorint l’estalvi energètic amb l’addició d’aïllaments tèrmics i acústics, la substitució dels tancaments i la incorporació de sistemes de climatització i producció d’aigua calenta sanitària energèticament eficients, utilitzant les diverses energies renovables; millorem l’accessibilitat amb la col·locació d’ascensors i/o plataformes elevadores, i renovem les diverses instal·lacions i els sistemes de climatització perquè siguin al màxim d’eficients.

L’objectiu bàsic i primordial continua essent l’avalat al llarg dels anys: fer feliços als nostres clients, fent realitat, donant forma i vida als seus somnis, ajudant-los i guiant-los en tot el procés per crear i transformar espais per estar i viure millor; dissenyant projectes a mida, oferint un servei totalment personalitzat, professional i rigorós.

A Volums – estudi arquitectura us escoltem, acompanyem i guiem durant tot el procés fins a trobar la solució més eficient i sostenible, la que millor s’adapta i satisfà els vostres requeriments i necessitats. Tenim molt clar que el resultat final ha de ser el reflex de la vostra manera de ser i viure.

¿Cuál es vuestro lema?

Els nostres Valors són: - Compromís - Professionalitat - Servei - Flexibilitat - Confiança

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Volums- estudi d’arquitectura neix el 1990. Des d'aleshores més de 2.000 projectes principalment d’habitatges abalen el rigor, professionalitat i la confiança dels nostres clients en el nostre estudi.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

L'equip de Volums-estudi d'arquitectura esta format per 8 persones: - Arquitectes - Arquitectes tècnics - Interioristes - Administració i atenció al client

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Volums-estudi d'arquitectura estem especialitzats en projectes d’obra nova, rehabilitacions, reformes i ampliacions d’habitatges unifamiliars, plurifamiliars, masies, cases de turisme rural, pisos, locals comercials, oficines i naus industrials, així com de piscines, espais exteriors i jardins.

¿Qué trabajos son los más habituales?

Els projectes més habituals són: - Obra nova d'habitatges - Rehabilitacions/ Reformes / Ampliacions d'habitatges, masies, cases de turisme rural

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

L’objectiu bàsic i primordial de Volums- estudi d'arquitectura és fer feliços als nostres clients, fent realitat, donant forma i vida als seus somnis, ajudant-los i guiant-los en tot el procés per crear i transformar espais per estar i viure millor; dissenyant projectes a mida, oferint un servei totalment personalitzat, professional i rigorós. A Volums – estudi arquitectura us escoltem, acompanyem i guiem durant tot el procés fins a trobar la solució més eficient i sostenible, la que millor s’adapta i satisfà els vostres requeriments i necessitats. Tenim molt clar que el resultat final ha de ser el reflex de la vostra manera de ser i viure.
Proyectos de Volums Estudi - d'Arquitectura
Ver todos los proyectos