4/5

Ver 2 opiniones
5 1 opinión
50%
4 0 opiniones
0%
3 1 opinión
50%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 2 opiniones

Información sobre Treeart59

Som un taller d’ebenisteria. Elaborem mobles a mida i objectes de decoració. També portem a terme projectes de decoració personalitzats. Treballem, principalment, amb dos materials naturals: fusta i ferro. Dos materials que aporten calidesa a la vegada que modernitat. El vostres projectes, i per tant els nostres, esdevenen únics ja que som artesans. Estudiem el vostre disseny de decoració i donem solució als projectes imaginats.

¿Cuál es vuestro lema?

Un client satisfet és la millor estratègia de negoci. - M. Leboeuf

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

El Domingo porta molts anys treballant la fusta, és la seva passió el que el fa un molt bon professional. Fa de la seva passió la seva professió, o és al revés. El Yeray ha vist com es treballa la fusta des de ... sempre, li agrada el treball manual i ha trobat en la combinació del ferro i la fusta la seva passió... o la seva professió?

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

El nostre equip Domingo – ebenista Fa més de 40 anys que treballa d’ebenista i cap de taller. Per les seves mans han passat des de decoracions de palaus àrabs a decoracions de botigues com, per exemple, Mango. Els seu objectiu: Fer realitat els vostres somnis. Yeray – aprenent capacitat La seva joventut i les seves ganes d’aprendre li donen a la nostra empresa una visió nova, jove i amb molta empenta. El seu objectiu: Aprendre una bonica professió.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Si cal, tenim contacte amb decoradors, lacadors i altres professionals que li donaran un plus a les vostres idees.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

Les nostres feines van des de un moble en fusta massissa o una peça de decoració a la renovació d'armaris de tot un habitatge.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Fusta massissa Armaris Taules

¿Qué trabajos son los más habituales?

Taules i armaris a mida

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Fusta massissa Melamines d'altíssima qualitat La ferreteria dels nostres projectes és de la més alta qualitat del mercat

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Necessitem saber mides el més aproximades possible si parlem d'armaris, encara que sempre ens desplacem a prendre mides abans de la fabricació. Si es tracta de mobles no encastats les mides i ús que se li donarà. Materials i colors. I tot allò que el client ens vulgui explicar per fer nostre la seva idea.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

La nostra gran diferencia: Una idea = un projecte únic I per suposat la satisfacció del client. Un projecte no s'acaba amb el cobrament de la factura sinó amb la satisfacció total del client. El moble queda instal·lat a casa del client !

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Tots

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

La distribució d'armaris és una decisió difícil en la que s'han de tenir en compte coses com l'altura dels clients, les necessitats i el tipus de roba que es guardarà o quantes persones compartiran l'armari?

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

La satisfacció total a l'acabar el muntatge. I la garantia que s'estableix per normativa.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Es negocia la forma de pagament amb cada client però el normal es demanar una bestreta que cobreixi el material a l'acceptació del pressupost i la resta a l'acabar el muntatge a casa del client.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Ara mateix hem acabat la restauració d'una pastera del segle XVIII i estem realment orgullosos

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Treeart59

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Proyectos de Treeart59
Empresas de Carpinteros similares
Destacada

PortHabitat

Autónomo Verificado
Carpinteros
Trabaja en Barcelona
Equipo de profesionales carpinteros con amplia experiencia Realizamos todo tipo de trabajos relacionados con la madera. Entregamos el trabajo en los tiempos estipulados para no alterar tu agenda. Puedes ponerte en…