Tena-Lorenzo Arquitectes Associats

Aún no ha enviado a habitissimo la documentación que le identifica como autónomo verificado.

Sin opiniones

Escribe tu opinión
5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Tena-Lorenzo Arquitectes Associats

Nosaltres Trametre a un amic 25 anys de professió autònoma en diversos despatxos propis o associats. Anys 80-81 CT i FL , despatx al carrer Balmes 301. BCN. Anys 83-97 Altempordanesa d’Arquitectes i Ass., a Roses. Anys 98-03, T& L Arqs. Ass., a Figueres. Projectes per promotores d’habitatges plurifamiliars de primera residència a Figueres, Roses, Llívia, Girona. Treballs per promotores d’habitatges plurifamiliars de segona residència sector turístic a Roses, Llançà, Castelló d’Empúries. Projectes per promotores d’habitatges en grup i aïllats per primera i segona residència dins l’àmbit comarcal de l’Alt Empordà i al Pirineus de Girona. Arquitectes del golf de Torremirona Residencial, a Navata. Taxacions immobiliàries per Ibertasa e Intraser i Banc Central anys 91 i 92 dins l’àmbit de la província de Girona. Participació en diversos concursos a la comarca com: Palau Firal de Figueres, Biblioteca de Figueres (2on lloc), Club Nàutic Llançà, Zona verda les Mèlies.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Tena-Lorenzo Arquitectes Associats

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Empresas de Arquitectos similares

Batlle Arquitectura

Autónomo Verificado
Arquitectos
Trabaja en Girona
La arquitectura no es nada más simple que encontrar el espacio, la luz, los materiales y los volúmenes adecuados. Nada más simple, o más complicado, que entender cómo tenemos que configurar un espacio para que sus…

Opiniones sobre Tena-Lorenzo Arquitectes Associats

Sin opiniones

Escribe tu opinión
5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Opina sobre Tena-Lorenzo Arquitectes Associats

Describe tu experiencia con Tena-Lorenzo Arquitectes Associats y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente
No se mostrará en el comentario.

Enviar opinión