Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Soluciones Técnicas Y Construcciones Pedro Sureda

Construccions Pedro Sureda és una empresa constructora familiar amb més de 15 anys d’experiència en el sector, dedicada a les obres de rehabilitació i reforma en el territori autonòmic. L’esquema directiu el conforma l’empresari i Jo mateix (Arquitect Tècnic). La política d’empresa de Construccions Pedro Sureda està orientada a facilitar als seus clients la possibilitat de reformar o construir un habitatge amb les millors prestacions econòmiques i constructives possibles.Però sobretot basant-nos en que la feina ben efectuada, amb el nivell de qualitat adequat, el compromís de serietat i responsabilitat i amb la garantia d'adequació i adaptació als compromisos oficials que suposa el desenvolupament d'aquesta activitat, és l'única manera de mantenir-se en el temps com a empresa dins del sector. D’altra banda, la nostra empresa vol millorar la seva estructura com a empresa i la seva imatge com a constructota/promotora, estudiant les necessites lúdiques dels seus clients i oferint-los la possibilitat de personalitzar cada habitatge, ja sigui modificant les distribucions interiors i/o la modificació de materials a escollir entre una àmplia gamma de materials i acabats. Paral·lelament, a la funció de constructora / promotora oferim un servei d'assessorament tècnic qualificat a través del nostre Tècnic: -ITE -Direccions d'Obra -Projectes d'activitat -Informes tècnics -Informes patològics -Tramitació de llicències i certificats -etc.

Proyectos de Soluciones Técnicas Y Construcciones Pedro Sureda
Empresas de Arquitectos Técnicos similares

Bartomeu Adrover Barceló

Autónomo Verificado
Arquitectos Técnicos
Trabaja en Illes Balears
Certificación energética. Gestión y tramitación de proyectos. Dirección de obra. Diseño y gestión de mantenimiento. Adaptación para la accesibilidad. Certificados, gestión de subvenciones.
Contactar

ALH Gestión y Edificación

Empresa Verificada
Santa Maria del Camí (Illes Balears)
En la empresa ALH Gestión y Edificación somos especialistas en: - Presupuesto y/o ejecución de obras de cualquier tipo (reforma, obra nueva, nueva edificación). - Certificados de eficiencia energética. - Inspección…