Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Soluciones Técnicas Y Construcciones Pedro Sureda

Construccions Pedro Sureda és una empresa constructora familiar amb més de 15 anys d’experiència en el sector, dedicada a les obres de rehabilitació i reforma en el territori autonòmic. L’esquema directiu el conforma l’empresari i Jo mateix (Arquitect Tècnic).

La política d’empresa de Construccions Pedro Sureda està orientada a facilitar als seus clients la possibilitat de reformar o construir un habitatge amb les millors prestacions econòmiques i constructives possibles.Però sobretot basant-nos en que la feina ben efectuada, amb el nivell de qualitat adequat, el compromís de serietat i responsabilitat i amb la garantia d'adequació i adaptació als compromisos oficials que suposa el desenvolupament d'aquesta activitat, és l'única manera de mantenir-se en el temps com a empresa dins del sector.

D’altra banda, la nostra empresa vol millorar la seva estructura com a empresa i la seva imatge com a constructota/promotora, estudiant les necessites lúdiques dels seus clients i oferint-los la possibilitat de personalitzar cada habitatge, ja sigui modificant les distribucions interiors i/o la modificació de materials a escollir entre una àmplia gamma de materials i acabats.

Paral·lelament, a la funció de constructora / promotora oferim un servei d'assessorament tècnic qualificat a través del nostre Tècnic:

-ITE
-Direccions d'Obra
-Projectes d'activitat
-Informes tècnics
-Informes patològics
-Tramitació de llicències i certificats
-etc.Proyectos de Soluciones Técnicas Y Construcciones Pedro Sureda
Empresas de Arquitectos Técnicos similares
Arquitecto Técnico e Ingeniero Industrial con amplia experiencia en obra y proyectos.
Sin opiniones
Domus Done ofrece servicios de Tasacion de inmuebles, Valoraciones de daños, Arquitectura Tecnica, Gestion y c... leer más