4.4/5

Ver 54 opiniones
5 40 opiniones
74.074074074074%
4 6 opiniones
11.111111111111%
3 4 opiniones
7.4074074074074%
2 1 opinión
1.8518518518519%
1 3 opiniones
5.5555555555556%
Ver 54 opiniones

Información sobre Servitona

Servitona és una empresa de construcció creada el 2004 pel Francesc i en Xevi, amb la intenció de poder innovar en el terreny de les reformes i oferir un servei personalitzat a tots els seus clients. Treballem majoritàriament en projectes de cases particulars: reformant cuines i banys, enrajolant parets i terres,... reformant de forma integral casa teva: renovant els tancaments, passant una mà de pintura, polint els terres,... i tot el que faci falta per a deixar com nou el teu pis

¿Cuál es vuestro lema?

Qualitat, eficàcia i servei

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

La nostra empresa va néixer l'any 2004, fruit de les ganes d'innovar dins el ram de la construcció i oferir serveis de qualitat als nostres clients. Des de sempre el nostre projecte busca la manera més eficaç d'apropar-nos a les persones i treballar de forma individualitzada cada una de les propostes que ens arriben a les mans, per poder aportar a cada una de les feines el toc personal que requereix un projecte d'aquestes característiques.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

L'equip de Reformes Integrals el formen en Francesc, dedicat des dels inicis de la seva vida laboral al món de la construcció, i en Xevi, amb una llarga experiència en el ram dels serveis i el manteniment.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Sempre que el tipus i/o el volum de la feina ho requereix subcontractem altres empreses, sota la nostra estricta supervisió.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

En relació a les feines que fem a l'any, procurem tenir sempre en marxa 2 treballs a l'hora. El pressupost mitjà pot variar. Pot oscil·lar des dels 200 euros, d'una reforma petita, als 60.000 euros de la reforma integral d'una casa.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Estem especialitzats en la reforma de cuines i banys, en la pintura interior i exterior de vivendes, reforma integral de cases particulars, reparació de teulades, reforma integral de locals comercials, pulit i abrillantat de terres, reparacions i manteniment de comunitats de veïns, empreses,...

¿Qué trabajos son los más habituales?

Les feines més habituals són les reformes integrals de cuines i banys, la reparació d'humitats i el pintat de sostres i parets... la construcció de terrasses i barbacoes, la reparació integral de pisos i cases de lloguer, tancaments i instal·lacions d'aigua, llum i calefacció

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Treballem amb les marques i materials que trien els clients, que sempre compten amb l'assesorament professional de l'equip.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Per tal de poder elaborar correctament un pressupost cal saber la distribució de l'espai, la superficie en metres quadrats, l'estat en què es troba i l'acabat dels materials que es volen utilizar.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Ja hem esmentat que el nostre valor afegit és la implicació en els projectes. Fem la feina com si fos per casa nostra i procurem personalitzar al màxim cada feina en funció de les necessitats i les espectatives de cada client.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

La majoria dels nostres clients són particulars. I cada nou client i projecte un repte per fer la nostra feina cada dia més bé.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Les preguntes més freqüents solen tenir relació amb els materials més òptims per a realizar les reformes. És per això que els hi expliquem la diferència entre uns i altres i, si cal, els hi ensenyem mostres diverses perquè es puguin decidir amb el màxim de garanties.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Som responsables dels nostres treballs i l'experiència i els resultats ens avalen.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

En feines petites cobrem al comptat. En feines grans, cobrem el 50% abans de començar l'obra i la resta a concretar amb el client, a mesura que avança l'obra.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Estem orgullosos de tots els treballs que fem, siguin grans o petits. Tots són importants!
Proyectos de Servitona

Últimas respuestas de experto de Servitona

Claudia

Claudia, preguntó...

Cómo puedo eliminar el óxido del fregadero?

El otro día me di cuenta de que empiezan aparecer manchas de óxido en el fregadero y la verdad es que no se cómo eliminarlas. Tengo miedo de rascar o aplicar algún producto que empeore la zona. Muchas gracias.

Xevi Bancells Mira

Servitona, respondió...

Yo pienso igual, y en caso de que las manchas de óxido no desaparezcan, significa que el material esta demasiado deteriorado.

Clara

Clara, preguntó...

¿Cómo cambiar un suelo demasiado poroso?

Hola, espero que algún experto pueda ayudar.... cuando reforme mi casa, coloqué en el salón un gres porcelanico. Lo que no advertí es que es demasiado poroso, entonces es muy sucio y hay que limpiarlo muy seguido y lleva demasiado esfuerzo porque para que quede bien hay que pasarle un cepillo mojado con la mano. Realmente ya estoy cansada. ¿Hay algún método...

Xevi Bancells Mira

Servitona, respondió...

Hola, el gres porcelánico no es poroso, lo que pasa es que tiene unas rugosidades que hacen que la suciedad se incruste y cueste de mantener limpio, yo personalmente no le pondria ningun producto, ya que es un suelo bonito, si le pones algun tipo de producto con el tiempo se estropeara y el suelo quedarà feo. Yo lo que haria seria limpiar el suelo muy...

Empresas de Reformas Viviendas similares