Opiniones sobre Serveis tècnics d'arquitectura i delineació

4.8/5

Ver 4 opiniones
5 4 opiniones
100%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 4 opiniones
Xavier Saavedra
Xavier Saavedra
Hace 7 años
4.5/5

Molt bon professional, ens va donar confiança des del primer moment, el pressupost molt correcte i el projecte que ens va presentar va ser innovador, que ens ha modernitzat al 100% la casa. Recomenable.

Xavier Petit Vilà
Hace 7 años
5/5

Excel·lent tracte amb una persona altament qualificada en el seu treball i que ofereix tot un ventall molt ampli de possibilitats a l´hora de plantejar la seva col-laboració en la redacció de Projectes d´Edificació.

Serietat, rapidesa i una gran qualitat en els seus treballs, tot plegat a un preu molt raonable, el fan del tot recomanable.

Hace 7 años
4.5/5

Molt bona feina i dedicació. Vam treballar conjuntament, amb molt bon ambient i amb molta professionalitat per part seva. Molt curós i dedicat.

Hace 7 años
5/5

Excelent professional, molt competent en totes les matèries, tant la delineació en2D, 3D, confecció de memòries, amidaments i pressupostos. Pràcticament desenvolupa el projecte ell sol, seguint les indicacions i croquis previs de l'arquitecte.

Recomano vivament els seus serveis, d'altíssima qualitat, a un preu molt recomenable , i en uns terminis envejables.

Opina sobre Serveis tècnics d'arquitectura i delineació

Describe tu experiencia con Serveis tècnics d'arquitectura i delineació y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente
No se mostrará en el comentario.

Enviar opinión