Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Respiraarq

RespiraArk és un col·lectiu de professionals dedicats a l'arquitectura, l'ecologia, la rehabilitació, l'interiorisme i la construcció sostenible i saludable en general. Desenvolupem solucions ecològiques en projectes de construcció en totes les seves fases: disseny, execució, ús i desmantellament, buscant el mínim consum de recursos, energia i, per tant, d'emissions a l'atmosfera.

El nucli de la iniciativa està format per arquitectes, que componen la part creativa i activa del projecte. El nostre grup també compte amb professionals col·laboradors que estableixen una xarxa de cooperació i crea les sinergies necessàries per portar a terme qualsevol projecte.

A RespiraArk treballem tant amb professionals i empreses, com amb particulars i promotors, enfocant els nostres serveis d'obra nova, rehabilitació i urbanisme a diversos sectors: residencial, turístic, agrícola i industrial.

¿Cuál es vuestro lema?

#llars que respiren

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Respira Arq està especialitzat a les solucions ecològiques i saludables de tot tipus de construcció: reformes, interiosme, obra nova i rehabilitació. També oferim serveis d'asserorament per empreses que necessiten millorar l'eficiencia energètica o la biohabilitat de les seves equipacions per donar un valor afegit als seus serveis o augmentar la productivitat dels seus treballadors.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Per poder obtenir espais ecològics saludables i encantadors.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

El dubte més habitual és: els projectes ecològics valen més diners que els projectes convencionals? La resposta és: No necessàriament. Tot depèn del projecte, de l'objectiu i de les prioritats dels clients. El que sí que cal, per poder tenir el control del pressupost és que el projectista dediqui el temps i l'energia necessària per valorar bé tots els factors i per poder arribar al millor equilibri entre el resultat i el preu.
Proyectos de Respiraarq

Últimas respuestas de experto de Respiraarq

Lluís

Lluís, preguntó...

Proyecto y Reforma Vivienda

Queremos comprar una casa vieja y reformarla. hemos visto alguna que nos gustaria. PB +P1 de unos 150m2

Fotini

Respiraarq, respondió...

... días,

Los precios de la rehabilitación pueden variar mucho depende del estado de la vivienda, su ubicación y los criterios y objetivos de los clientes. Los precios de las <strong>reformas</strong> normalmente empiezan a los 500euros/m2. Si necesitas mas información y además quieres reformar tu vivienda de manera respectuosa para el medio ambiente y sus usuarios, contacta con

Sonia

Sonia, preguntó...

Proyecto y Reforma Vivienda

Reabilitar casa vieja tirar paredes hacer cocina baño suelos puertas jardín en fin hacerla toda nueva.

Fotini

Respiraarq, respondió...

Con los pocos datos que nos das es muy dificil poder dar te un precio. Necessitamos saber mas informacion sobre ubicacion, estado de la vivienda y possibles preferencias del cliente. Nosotros en RespiraArq elaboramos proyectos sostenibles y saludables adaptados a las necessidades y el pressupuesto de los clientes. Contacta con nosotros si estas en la...

Ana

Ana, preguntó...

¿Que opinión tenéis de los suelos laminados?

Que opinión tenéis de los suelos laminados. Los quería poner en salón, cocina y aseo. Hay alguno mejor que otro. Gracias

Fotini

Respiraarq, respondió...

Desde Respira Arq (arquitectura para la sostenibilidad y la salud) no recomendamos este tipo de suelos porque el Formaldehído de los suelos laminados puede aumentar el riesgo de cáncer de por vida.

Empresas de Reformas Viviendas similares
Fustería Aroca Carpintería en general: puertas, cocinas, muebels a medida, parquet, tarimas, pérgolas...... leer más