3.4/5

Ver 5 opiniones
5 3 opiniones
60%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 2 opiniones
40%
Ver 5 opiniones

Información sobre Gestec Renovables

Som una companyia creada amb el suport d'un conjunt de professionals adaptats a les noves necessitats i a la realitat actual. una empresa compromesa amb el desenvolupament sostenible de qualsevol projecte que els nostres clients requereixin dur a terme. Fruït de la llarga experiencia dels nostres professionals podem aportar solucions de qualitat a qualsevol projecte constructiu, ja sigui d'edificació privada, pública, de rehabilitació o fins i tot de restauració d'elements historico-artístics. en cadascun d'aquets apartats disposem de professionals altament qualificats i amb una experiència més que contrastada i avalada per les obres realitzades al llarg de la seva trajectoria professional. Som conscients que les formes i la cultura de com s'ha construit fins ara ha d'evolucionar i es per això que la nostra empresa té com a pilars la cultura de portar a terme una construcció sostenible. al mateix temps, creiem que es vital realitzar una optimització dels recursos i una gestió eficient de l'ús que en fem. d'aquesta manera estem en disposició d'oferir un servei adaptat a les necessitats de cada client, respectant la gestió eficient dels recursos a utilitzar i que el resultat sigui un projecte eficient i respuectuós amb el medi ambient. i d'aquesta forma en sortim guanyant tots, menys costos de manteniment per al nostre client i menys contaminació per al nostre medi ambient.

¿Cuál es vuestro lema?

La satisfacció de veure un treballs ben fet. La satisfacció de respondre correctament.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Som una empresa que s'ha adaptat a les noves necessitats dels clients actuals però amb uns profesionals amb més de 30 anys d'experiencia dins del sector de la construcció. Oferim una solució integral des del minut 0 fins a la finalització dels treballs, i més enllà sempre a disposició del client.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

Som una companyia creada amb el suport d'un conjunt de professionals adaptats a les noves necessitats i a la realitat actual. una empresa compromesa amb el desenvolupament sostenible de qualsevol projecte que els nostres clients requereixin dur a terme. Profesionals amb una llarga trajectoria dins del sector de més de 30 anys. Professionals altament qualificats amb tota la formació necessària en quant a la coneixença dels productes utilitzats com a prevenció de riscos laborals.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Generalment no subcontractem cap feina.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Gestec Renovables

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Proyectos de Gestec Renovables

Últimas respuestas de experto de Gestec Renovables

Rafael

Rafael, preguntó...

¿Necesito permiso para poda y retirada de muebles viejos?

He comprado una casa vieja y quiero adecentarla, pero tengo que quitar muchísimas restos de poda y prácticamente toda la casa de muebles viejos y puertas... sabéis si necesito algún permiso por parte del ayuntamiento para pedir un contenedor. Gracias

Joan Andreu Cruixent Fernandez

Gestec Renovables, respondió...

Apreciado Rafael,

Como particular puedes llebar todos los restos de poda y todos los muebles y demás objetos al Punto Verde más cercáno a su domicilio, y todo ello sin ningún coste puesto que ústed actua como particular. Si ústed dispone de transporte ya sea una furgoneta alquilada o similar podrá entrar en el Punto Verde sin ningún coste. Si por el...