Reformes Integrals Angel I Dani

Empresa Certificada
Pídele presupuesto gratis Ver teléfono
Utilidad de las opiniones para otros usuarios
3 0
5 13 opiniones
433.33333333333%
4 7 opiniones
233.33333333333%
3 1 opinión
33.333333333333%
2 0 opiniones
5%
1 0 opiniones
5%
Ver 21 opiniones

Información sobre Reformes Integrals Angel I Dani

Reformes Cat no som nous en el negoci de les reformes d'habitatges, oficines o locals. Tenim 15 anys d'experiència. Sempre hem fet la mateixa feina, per això som experts en aquest tema, som un referent en reformes integrals d'habitatges, oficines i locals comercials.

¿Cuál es vuestro lema?

Per què Reformes Cat? Tenir 15 anys en el mercat de les reformes és sinònim d'èxit, això s'explica fonamentalment per quatre principis: Garantia de qualitat del nostre procediment. Professionalitat i experiència del nostre equip. Preus competitius. Compliment dels terminis. Honestos i responsables.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Seguim aquests quatre principis en cadascun dels nostres treballs, per assegurar-li així la satisfacció pels nostres serveis. El nostre treball comença quan el client ens explica la seva idea, quin és el seu projecte de reforma, tota la informació del que vol fer; llavors desenvolupem una planificació detallada de tot el que s'ha de fer per partides pressupostàries, desglossat, per així definir i valorar cadascuna d'aquestes partides. Fem el seu pressupost gratuït, perquè el nostre client ho valori, compari, analitzi i decideixi. Per tenir el pressupost calculem els treballs, els materials, la mà d'obra, fem mesuraments, es relacionen tots els aspectes relatius a l'obra i així sabrem els terminis i les garanties. L'honestedat i la responsabilitat ens permet oferir un dels millors pressupostos del mercat.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

Planificació i coordinació A Reformes Cat (Reformes Integrals Angel i Dani) realitzem una planificació i coordinació de les tasques que realitzaran els equips professionals, juntament amb les dates en què es realitzaran cadascuna d'aquestes tasques. Periòdicament revisem l'execució de cada treball, comprovem que no hi hagi cap problema ni desviació i certifiquem la qualitat dels resultats. Tenim professionals qualificats, entre ells: paletes, pintors, electricistes, lampistes i fusters. Com ja hem esmentat, els nostres treballadors són part del secret del nostre èxit, ells comparteixen els nostres valors i el nostre màxim interès a aconseguir sempre els millors resultats possibles en cadascuna de les nostres obres. Els nostres bons preus tenen una explicació, i és que vam adquirir gran quantitat de material anualment, això ens permet obtenir grans descomptes, el que es veu reflectit en bons descomptes i molt bon preu per als nostres clients. Convenis de col·laboració amb diferents empreses de materials ceràmics ens permeten oferir als nostres clients interessants descomptes, el que ens dóna un plus afegit als nostres serveis en comparació amb altres empreses. Resumint, tenim una bona relació preu-qualitat. Reformes Cat som un equip que planifica i treballa coordinat entre els seus diferents departaments, a més l'experiència que tenim en diferents treballs ens permet donar-li la certesa que realitzarem les obres en temps rècord, el que alhora permet reduir costos.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Les nostres metes i altres serveis A Reformes Cat ens plantegem dur a terme canvis i millores en habitatges, oficines i locals, que contribueixin a augmentar la seva qualitat de vida. Per nosaltres la felicitat i satisfacció dels nostres clients dóna sentit al que fem, per això ens ocupem en cada detall que podria afectar-los. A més d'oferir els millors serveis de reformes, també ens ocupem de gestionar altres aspectes, com el finançament de l'obra o l'allotjament fora del domicili si l'obra ho exigís. Oferim el millor servei complet, sempre enfocats a les necessitats dels nostres clients.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

El bany perfecte al millor preu A Reformes Cat som especialistes en reformar el teu bany, en molt pocs dies, i amb resultats excel·lents. Amb Reformes Cat aconseguiràs tenir sempre els millors banys, amb preus i qualitats al teu gust, perquè puguis gaudir-los per molt temps. Milers de reformes de banys, ben fetes i amb una experiència de més de 15 anys en el sector, permeten a Refromes Cat, oferir tots els estils, materials, acabats, qualitats i als preus que estàs buscant. A Reformes Cat som experts professionals que t’assessorem gratuïtament sobre la reforma del teu bany. Qualitat, disseny i preu són les principals raons per les quals has de confiar amb les nostres reformes, per reformar el teu bany. Obtenim plats de dutxa que compleixen amb totes les garanties i certificats. Disposem d’una gamma de mampares de bany que van des de les mampares de dutxa frontals fins a les mampares per banyeres. Si no trobes la que necessites també disposem de mampares de dutxa personalitzades perquè puguis gaudir de tots els beneficis d’una cambra de bany a mida. Sabem que reformar el teu bany pot ser un gran repte, però estem sempre a punt per ajudar-te i assessorar-te en tot el que puguis necessitar o preguntar, perquè estiguis tranquil i coneguis perfectament els processos i elements que componen la teva obra.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Si busques una empresa per realitzar qualsevol tipus de reformes integrals a Catalunya, nosaltres som l’empresa indicada i t’expliquem perquè: Qualitat. El nostre equip està format per especialistes en les àrees de la construcció, lampistes, fusters, paletes de primera, pintors i decoradors d’interiors. Confiança. Oferim garantia en tots els nostres treballs per escrit. Complim terminis d’execució pactats sota contracte. Experiència. Ens consolidem com a especialistes en reformes integrals a Catalunya, després de 15 anys d’experiència. Disponibilitat. Estem localitzables en tot moment des de la nostra web amb el formulari, telèfon i mòbil amb l’objectiu d’oferir la millor atenció al client. Transparència. Qualsevol modificació de l’obra, o en el pressupost és degudament certificat per escrit i amb prèvia acceptació i coneixement del client abans de la seva execució.

¿Qué trabajos son los más habituales?

A qui no li agrada tenir una cuina que realment provoqui a cuinar? La cuina és un lloc de la nostra llar en el qual moltes vegades es concentren els nostres amics i familiars a visitar-nos, per això et convidem a dur a terme la reforma de cuina. Aquest punt comú i transitat per a aquells que arriben a provar el que es prepara, els nens jugant, potser les mascotes, observant fixament el menjar, en fi, no parem d’imaginar tot el que passa en aquesta part de la nostra llar. És important que l’espai sigui ampli i agradable, per això en Reformes Cat (Reformes Integrals Angel i Dani SL) podem ajudar-lo en les seves necessitats per fer d’aquest espai un lloc millor.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Ens preocupem pels nostres clients i comptem amb serveis professionals d’excel·lent qualitat, si desitja remodelar o reformar la seva cuina pot fer-ho amb la nostra ajuda, prometem que omplirem les seves exigències i quedarà satisfet amb el nostre treball. És important ressaltar que pot sol·licitar pressupost completament de franc, així pot discutir-ho, analitzar-ho i decidir. La nostra prioritat són els acabats de qualitat i preus justos, és a dir, una bona relació qualitat/preu, on ens diferenciem dels altres per la nostra rapidesa i treballs nets.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

El nostre equip certificat li pot ajudar assessorant, perquè d’aquesta manera, obtingui les millors indicacions de professionals i sàpiga quina és la millor manera en la reforma de cuina a catalunya. Li aconsellem perquè tingui una millor distribució de l’espai, un excel·lent mobiliari, bons sòls i parets; també sobre les necessàries instal·lacions elèctriques, de gas i d’aigua, perquè la seva cuina funcioni i sigui vista com a nova, tal com quan la va veure per primera vegada, però repotenciada.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Comptem amb serveis d’integració de mobiliari, sostres decorats, paviments i instal·lacions elèctriques, enrajolats, falsos sostres, adaptem espais, oferim cuines americanes, illes, ¡Les que prefereixi! El millor per la seva cuina pot obtenir-ho de nosaltres, no s’en penedirà. Realitzem treballs de reforma integral tant de cuines per a habitatges com per a empreses i abastem tots els oficis pertinents: Obra: envans, impermeabilitzacions, pladur i falsos sostres, insonorització, neteja fina de l’obra, etc. Pintura: llis, estuc, gotelé, esmalts, vernissos, exterior / interior, paper pintat, decorativa / industrial. Fontaneria: gas, aigua i calefacció. Electricitat: revisió i instal·lació, canvi del quadre de llum, energia solar, il·luminació a la mesura (exterior, decorativa, led, tècnica). Fusteria: acer inoxidable, alumini, fusta, PVC, metàl·lics, armaris encastats, mobles de cuina i molt més.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Si necessita un treball que no apareix dins dels nostres serveis a la web, ens pot escriure, ja que oferim moltíssims més serveis dels que vostè, els seus familiars i amics poden gaudir. Ja comptem amb 15 anys en l’activitat i cada any que passa, seguim aprenent dels nostres clients, a causa d’això, el nostre èxit, i per descomptat, al nostre meravellós equip de professionals i experts, que ofereixen el millor acabat i qualitat en els seus treballs . Estem compromesos amb el client i amb les seves necessitats, donem garanties dels treballs realitzats sota contracte i de temps d’inici i finalització. Si necessita reformar la seva cuina, som la millor opció, recordeu que consultar el pressupost és completament gratuït i els nostres preus són justos.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Pot arribar el moment en què se senti una mica incòmode a la seva llar, perquè potser la seva família ha crescut i l’habitatge s’ha tornat poc funcional, o potser ja estigui cansat de tenir el mateix disseny des de fa uns quants anys. Si la distribució que té el seu bany és antiquada, això fa que sembli vell i desgastat, o senzillament vol reformar els seus banys a Catalunya, Girona, Barcelona, Lleida o Tarragona per fer-los lluir més moderns. A Reformes Cat, tenim una gamma de serveis que oferir-li, som experts en remodelar el seu bany, la nostra cartera de serveis és de les més àmplia del mercat.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Està preocupat perquè no aconsegueix les rajoles pel seu bany? El nostre equip d’experts tenen la solució per vostè, treballem amb tot tipus de materials ceràmics, incloent el marbre i la pedra, entre d’altres. Li recordem que la nostra cultura és fer-li feliç, el nostre treball parla per si sol, però si encara té algun dubte, pot contactar-nos i aclarirem tots els seus problemes, per nosaltres és important que estigui satisfet i només podem aconseguir-ho donant-li la millor atenció.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Regaleu-vos un espai ple d’energia! Com?, Si desitja realitzar un canvi de banyera per plat de dutxa, no ha de seguir buscant, la nostra principal missió és brindar-li una àmplia varietat de materials que s’ajustin a les seves necessitats, ens motiva fer-li sentir bé, per això ens preocupem per brindar-li un servei de qualitat amb molt bon peu. El seu bany està tan vell que necessita canviar les canonades? La gota d’aigua que sona a la nit no el deixa dormir? Llavors és hora que canviï les instal·lacions, contacti amb nosaltres i ens encarreguem de tot, alleugem el seu estrès i el millor de tot és que els nostres preus li deixaran dormir.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Les mampares del seu bany és el primer que es desgasta, depenent del material amb què estiguin fabricades. En general aquestes tenen pocs anys de vida, canviar-les pot generar un impacte important a la butxaca, però si contracta els nostres serveis li assegurem bons preus. Podem encarregar-nos de les seves mampares, perquè fem tot tipus d’instal·lacions, i el millor de tot és que el nostre treball està 100% garantit. Si el que li preocupa és el preu sol·liciti el seu pressupost sense compromís. Estem per ajudar-lo. No permeti que el seu bany sembli brut i desgastat, recordeu que un bany net i organitzat, parla molt bé de vostè, tingui cura dels detalls perquè sempre es vegi lluent amb un estil únic, un estil amb segell de Reformes Cat.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Reformes Integrals Angel I Dani

1%
« Volver gratis y sin compromiso

Últimas respuestas de experto de Reformes Integrals Angel I Dani

Proyectos de Reformes Integrals Angel I Dani

Opiniones sobre Reformes Integrals Angel I Dani

Utilidad de las opiniones para otros usuarios
10 0
5 13 opiniones
61.904761904762%
4 7 opiniones
33.333333333333%
3 1 opinión
4.7619047619048%
2 0 opiniones
5%
1 0 opiniones
5%
Ver 21 opiniones
Joan Antoni González
Joan Antoni González
5/5

Molt bé tot; ràpids, atenció al client fantàstica.:...:.....................................................................................................

Abel Espinosa Porta

Se pusieron en contacto en dos, se habían olvidado de mandar el presupuesto. Recibí el presupuesto, bien especificado y correcto. Cambio mi valoración.

Jordi
Jordi
4/5

Laia Jansana
Laia Jansana
4/5

De momento han venido a hacer una primera visita a la vivienda, para el estudio de presupuesto, y nos han parecido muy profesionales y de trato muy amable y simpático. Hace falta ver qué tal estará el presupuesto y la realización de las obras si finalmente decidimos contratarlos, pero la primera impresión ha sido muy buena.

Lluis
Lluis
5/5

Genial!

Muy agradables. Me explicaron todo y presupuesto muy competitivo.

Manuela Rubio Ortiz
Manuela Rubio Ortiz
5/5

Son muy amables. Se pusieron en contacto con nosotros de inmediato. Contestan rápidamente cualquier consulta. Puntuales, educados, en fin, estamos encantados con ellos.

Vicens
Vicens
5/5

Soufian Mallahi
Soufian Mallahi
4/5

Francisco Corrales
Francisco Corrales
5/5

Se adaptaron perfectamente a mis horarios.

El entendimiento ha sido perfecto a la espera de presupuesto.

Sergio
Sergio
5/5

Me han llamado enseguida y muy atentos.

Opina sobre Reformes Integrals Angel I Dani

Describe tu experiencia con Reformes Integrals Angel I Dani y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente

Enviar opinión

Proyectos de Reformes Integrals Angel I Dani

Últimas preguntas respondidas