4.4/5

Ver 6 opiniones
5 2 opiniones
33.333333333333%
4 4 opiniones
66.666666666667%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 6 opiniones

Información sobre Prevenció I Control Ambiental De Plagues

A Prevenció i Control Ambiental de Plagues controlem totes les plagues amb els mètodes de treball més adients, i els productes més segurs. Volem donar total garantia a l’efectivitat de la nostra feina.
La nostra essència es el tracte proper amb el client. Sempre hi som per analitzar i posar en marxa un pla d’acció que controli la plaga que li molesta.
El nostre valor afegit: Anys d’experiència, formació universitària i continuada. Volem marcar un nou camí i demostrar que en el sector del control de plagues es pot treballar d’una manera molt més efectiva, eficient i professional.
El nostre objectiu: La seva tranquil·litat i Seguretat, amb total garantia.
Totes les plagues són susceptibles a ser controlades, quan es converteixen en una molèstia.
Identifiquem la plaga, i marquem un pla d’acció per controlar-la. Escollir el tractament i producte més adient, és primordial. Un seguiment rutinari de la instal·lació, i assessorament continuat, serà decisiu per impedir la reaparició de les plagues. Tractem Legionella sp, tèrmits, corcs, insectes en general, rosegadors, etc.

¿Cuál es vuestro lema?

La seva tranquil·litat i Seguretat, amb total garantia.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

El nostre equip: La direcció tècnica de PVCAT, es responsabilitat de una Biòloga especialitzada en Control de Plagues i Legionel·la, amb anys d’experiència en el sector. Tenir els coneixements etològics de la plaga a controlar, junt a un coneixement exhaustiu de les tècniques d’aplicació i els productes avantguardistes al mercat, ens permeten obtenir els millors resultats.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Estem especialitzats en el control i prevenció de Legionella i en el tractament de tèrmits subterranis.
Proyectos de Prevenció I Control Ambiental De Plagues