Opiniones sobre Obres I Serveis Jaume Gibert

1/5

Ver 1 opinión
5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 1 opinión
100%
Ver 1 opinión

Información sobre Obres I Serveis Jaume Gibert

Obres i Serveis Jaume Gibert és una empresa familiar dedicada a la reforma de vivendas i a tot tipus de treballs de paleteria.
Ubicada a la comarca del Bages, desde el 1995 i fins avui, el nostre principal objectiu ha estat sempre el treball i la dedicació.
L´esforç dia a dia i la màxima implicació de tot el nostre equip a l´Obra, ens permet ser competitius dins el sector.
La professionalitat i el tracte directe amb els nostre clients, són la combinació ideal per a obtindre els millors resultats.

¿Cuál es vuestro lema?

El nostre principal objectiu ha estat sempre el treball ven fet i la dedicació.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Obres i Serveis Jaume Gibert és una empresa familiar dedicada a la reforma de vivendes i a tot tipus de treballs de paleteria. Ubicada en la comarca del Bages (Catalunya-Barcelona.), desde el 1995 i fins avui, el nostre principal objectiu ha estat sempre el treball i la dedicació. L´esforç dia a dia i la màxima implicació de tot el nostre equip a l´obra, ens permet ser competitius dins el sector. La professionalitat i el tracte directe amb els nostres clients, són la combinació ideal per a obtindre els millors resultats.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

El nostre equip esta format per professionals del sector amb més de 10 anys d´experiencia.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Si fa falta si que es subcontracta el treball, sempre amb personal altament qualificat i degudament acreditat. En el personal subcontractat sempre hi ha una persona de confiança de l´empresa.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

Al dedicar.nos a treballs de reforma de tot tipus ( petits i grans ) es pot dir que durant el any 2014 es varèn realitzar un total de 58 treballs, amb un pressupost mitja que ronda els 6.000,00 €uros(sense impostos.)

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Estem especialitzats en tot tipus de treballs de paleteria, enguixats, col.locació de falsos sostre de pladur, plaques de guix ..... Reformes de Banys, enrajolats de terres (tant interiors com exterios.), impermeabilització i posterior enrajolat de terrassas ......

¿Qué trabajos son los más habituales?

Els treballs més avituals són : Reformes de banys. Enguixat de parets ( reglat i a mà.) Enrajolats de terres. Impermeabilització de terrassas. Petits treballs de paleteria en general.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Treballem sempre amb materials de primera classe : Weber - Cemarksa. Roca. Salgar. Prissmacer. Tau. Exagres. Gresan. Knauf. Pladur. Sika. Portland. Porcelanosa. etc.......

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Si es un pressupost on.line sempre el preu final serà orientatiu, tant pot ésser a l´alta com a la baixa. I si es vol un pressupost tancat, previament se haura de visitar l´obra. En tots dos cassos lo que si és necessita es : * Una explicació lo més detallada possible de la feina que es vol fer. * Adjuntar a ésser possible fotografies dels llocs a treballar * Un croquis del lloc de treball; amb les cotes de les parets, amplada i alçada de cada una. * Una disposició en el mateix croquis d´ont estan ubicats els sanitaris i mobles actuals. * i tanta informació com pugui ésser possible.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Ens fa diferents de la nostra competencia el fet de portar 23 anys fet realitat els somnis i projectes d´un munt de clients, els quals continuan al nostre costat i ens continuan recomanan a companys i coneguts. Som una empresa que ens podem equivocar com a tothom ( per alguna cosa sóm humans.) però la diferencia que ens diferencia de la resta del sector es que sabem reconeixer els errors, hi sóm per a solventar.los i lo més important per a un client : a cost cero. cero €uros ( Ens fem carrèc de tot.)

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Tenim tota mena de clients; particulars, comunitats de propietaris, empresas grans, empresas petitas .... No tenim clients ideals, tots són iguals per a nosaltres.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Els nostres clients no tenen cap mena de dubta. Ja que desde un principi es deixàn les coses ven clares.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Oferim les garanties que el client vulgui. ( per la seva tranquilitat.) Cal dir, que mai em ofert garanties ja que ens agrada la feina ben feta i amb qualitat, en 23 anys de servei mai ens han reclamat res. Sóm conscients que la feina s´ha de fer ven feta o de lo contrari no es fa.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Les formes de pagament depenent de la feina a realitzar i dels imports.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

De tots els que em realitzat fins a les hores.
Empresas de Albañiles similares

Construir porche

Trabajos varios de albañilería (o reforma)

+ 2

Actualmente este profesional no está disponible, puedes contactar con otros del listado.
Muy buen trabajo, puntual, limpio, lo recom... leer más

Reforma integral vivienda

Proyecto y reforma integral vivienda

+ 15

Actualmente este profesional no está disponible, puedes contactar con otros del listado.