Obres I Promocions Alpens S.l.

Pide presupuesto gratis

Información sobre Obres I Promocions Alpens S.l.

Obres i Promocions Alpens S.L. és una empresa dedicada al món de la construcció desde fa més de 100 anys. És una empresa familiar que ha anat passant de pares a fills de la família ARBOIX, anant canviant de nom durant els anys però dins de la mateixa familia. Ens dediquem bàsicament a la reforma, rehabilitació i construcció d'obra nova. El nostre tret destacat és els acabats d'alta qualitat, la serietat i la capacitat de trobar les millors solucions al millor preu de qualsevol encàrrec que ens facin, ja que disposem d'arquitectes tècnics a dins de l'empresa. Situats a la comarca d'Osona, al poble d'Alpens, però tocant a les comarques del Ripollès i Berguedà, la nostra activitat es concentra entre aquestes tres comarques. Tot i així no ens és cap problema traslladar-nos, ja que hem treballat a Barcelona, Sabadell, Osca, Platja d'Aro, La Pobla de Lillet,... Tenim molta experiència en rehabilitació i restauració de immobles de pedra vella, masies, cases pairals, teulats de teula vella, restauració d'interiors de cases de pagès ..., ja que el nostre poble i els entorns ens porten a una edificació d'aquestes característiques. Per altra banda també construïm edificacions d'obra nova amb les últimes tendències de construcció. Ens intentem ajustar al màxim en els pressupostos i intentar portar un control de l'obra realitzant Certificacions mensuals per tal que el client sàpiga exactament el què li costa l'obra. Si ha de fer una reforma, rehabilitació, o vol construir no dubti de contactar amb nosaltres i li farem un estudi i pressupost sense compromís, estem segurs que tant la nostra feina com els nostres preus el convenceran.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Obres I Promocions Alpens S.l.

1%
« Volver gratis y sin compromiso

Empresas de Construcción Casas similares

Vic (Barcelona)
En Lleida Puig Serveis S.L. somos una empresa dedicada a la construcción de nuevas viviendas, así como la rehabilitación de todo tipo, dando así el servicio completo de electricidad, fontanería y calefacción. En…
Pide presupuesto gratis

Opiniones sobre Obres I Promocions Alpens S.l.

Sin opiniones

Utilidad de las opiniones para otros usuarios
0 0
5 0 valoraciones
5%
4 0 valoraciones
5%
3 0 valoraciones
5%
2 0 valoraciones
5%
1 0 valoraciones
5%

Opina sobre Obres I Promocions Alpens S.l.

Describe tu experiencia con Obres I Promocions Alpens S.l. y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente

Enviar valoración

Pide presupuesto gratis