¿Autónomo o empresa? ¡Alta gratis!

Obres I Promocions Alpens S.l.

Sin opiniones - Opinar
¡Pide tu presupuesto gratis ahora!

Acerca de Obres I Promocions Alpens S.l.

Obres i Promocions Alpens S.L. és una empresa dedicada al món de la construcció desde fa més de 100 anys. És una empresa familiar que ha anat passant de pares a fills de la família ARBOIX, anant canviant de nom durant els anys però dins de la mateixa familia. Ens dediquem bàsicament a la reforma, rehabilitació i construcció d'obra nova. El nostre tret destacat és els acabats d'alta qualitat, la serietat i la capacitat de trobar les millors solucions al millor preu de qualsevol encàrrec que ens facin, ja que disposem d'arquitectes tècnics a dins de l'empresa.

Situats a la comarca d'Osona, al poble d'Alpens, però tocant a les comarques del Ripollès i Berguedà, la nostra activitat es concentra entre aquestes tres comarques. Tot i així no ens és cap problema traslladar-nos, ja que hem treballat a Barcelona, Sabadell, Osca, Platja d'Aro, La Pobla de Lillet,...

Tenim molta experiència en rehabilitació i restauració de immobles de pedra vella, masies, cases pairals, teulats de teula vella, restauració d'interiors de cases de pagès ..., ja que el nostre poble i els entorns ens porten a una edificació d'aquestes característiques. Per altra banda també construïm edificacions d'obra nova amb les últimes tendències de construcció.

Ens intentem ajustar al màxim en els pressupostos i intentar portar un control de l'obra realitzant Certificacions mensuals per tal que el client sàpiga exactament el què li costa l'obra. Si ha de fer una reforma, rehabilitació, o vol construir no dubti de contactar amb nosaltres i li farem un estudi i pressupost sense compromís, estem segurs que tant la nostra feina com els nostres preus el convenceran.

Otras empresas relacionadas

Certificaciones

Zonas de servicio de Obres I Promocions Alpens S.l. (Barcelona)

  • Vic

Obres I Promocions Alpens S.l. aún no tiene ninguna opinión. Sé el primero en opinar

Opina sobre Obres I Promocions Alpens S.l.

Describe tu experiencia con Obres I Promocions Alpens S.l. y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Elige de 1 a 5 tu valoración global de esta empresa.
Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente
¿Qué debería escribir en mi opinión?

Cuéntanos el servicio o trabajo que te ha facilitado la empresa. Puedes hablar de su trato, ejecución, plazos, limpieza, etc.

No incluyas direcciones, emails, teléfonos, y por favor, evita insultos o amenazas.
Introduce tu nombre.
No se mostrará en el comentario.