Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Instalksa

A Instalksa La KSA de les reformes som especialistes en reformes. Aquest 2018 fem el 10é aniversari i no podem estar més contents. Gràcies als nostres clients fem cada dia més gran aquesta empresa que només té com a finalitat la satisfacció dels seus clients. El nostre èxit es deu al tracte personalitzat amb el client i un equip de professionals especialistes en reformes.

¿Cuál es vuestro lema?

A Instalksa La KSA de les reformes oferim un servei excel·lent i de confiança als nostres clients. És el nostre secret! oferir als clients un gran servei, superar les seves espectatives. I això està demostrat que funciona. L'any 2017 fins al 50% dels nostres treballs provingueren de recomanacions dels nostres clients! Del boca orella.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Que l'avi fós paleta, el pare lampista i oncles fusters, donaven sempre tema de conversa a les reunions familiars. Així va ser fàcil, en aquest ambient, empapar-se de coneixements i gust per la feina ben feta. L'any 2008, el fill, crea Instalksa, amb la idea de posicionar aquest nom com a referent en el mon de les botigues de reformes. Malgrat iniciar la seva vida en plena crisi, la petita botiga de Sant Bru 202 va anar superant adversiats. 5 anys després ens fem grans i ens traslladem a Sant Bru 208, un local de 240m2 que ens ha permés oferir el sevei que els nostres clients es mereixen. Ara fem 10 anys i esperem fer-ne molts més! Millorant cada dia al costat dels nostres clients.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

El nostre equip està format per professionals especialitzats en cadascun dels àmbits de les reformes. Tots els treballs que realitzem es fan per part del nostre propi equip. A més, un dels valors importants que destaquem del nostre equip és la coordinació i el gust per la feina ben feta. SI treballem bé i ràpid, doble satisfacció pels clients.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Hi ha alguns serveis com el marmolista o els metal·listes que tenen els seus tallers pròpis. Aquests col·laboradors els considerem part del nostre equip, ja que fa molts anys que treballen amb nosaltres.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

El volum de treballs realitzats per Instalksa correspon a una empresa de 10 treballadors. Una mida perfecta per oferir el millor servei en reformes d'habitatges.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Els treballs on ens sentim més motivats són les reformes de cuines i banys, així com reformes integrals d'habitatges. En aquest tipus de treballs és on es pot desenvolupar tot el potencial de treball d'Instalksa. Però dins de la voluntat d'oferir un servei excel·lent als nostres clients, no posem barreres a cap treball proposat, per petit que sigui, sempre intentem oferir el millor servei.

¿Qué trabajos son los más habituales?

L'any 2017 vam realitzar més de 25 reformes de bany, superant el rècord de l'any anterior.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

A instalksa ens agrada treballar amb primeres marques que ofereixin les garantíes de qüalitat exigides pels nostres clients. A més, tenim un altre secret. Cada any realitzem una selecció dels millors productes en cada àmbit. Això ens permet ajustar moltíssim el preu per oferir una oferta millor al client, i de pas, facilitem increïblement als nostres clients la tria dels materials a escollir per realitzar la seva reforma. Tots els materials els tenim a la nostra botiga a Sant Bru 208 de Badalona.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

A instalksa realitzem una visita a la cuina o bany per realitzar el pressupost sense compromís. Això ens permet prendre les mides exactes i comentar amb els clients quin tipus de reforma li agradaria.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

A Instalksa La KSA de les Reformes oferim un servei excel·lent i de confiança, amb la intenció de ser la referència de les necessitats dels nostres clients, no només una vegada, sinó al llarg de la seva vida. Això ens obliga a oferir una garantia total dels nostres treballs. La màxima satisfacció és la trucada d'aquell client que ja fa uns anys li vam reformar el bany, i que ara ens truca per reformar la cuina.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Tots els clients són clients ideals.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Respecte al permís d'obres, nosaltres oferim gratuïtament el tràmit que s'ha de realitzar per fer les reformes, així els clients no s'han de preocupar d'aquesta feixuga paperassa. Respecte a la neteja dels espais comuns, ascensors, etc. nosaltres sempre protegim els espais comuns. Sempre intentem minimitzar les molèsties que poden haver-hi quan un veí fa reformes. Respecte al temps de durada de les obres, nosaltres coordinem les obres de manera que els professionals sempre van un darrera de l'altre sense interrupcions. Aquesta és sense dubte la manera en què els treballs es realitzen més ràpidament i millor.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Com ja hem explicat anteriorment, els nostres treballs tenen una garantia total perquè volem que els nostres clients ens tinguin de referència per qualsevol tipus de treball posterior.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Oferim diversos tipus de pagament. També tenim el servei de finançament a 6, 12, 18 i 24 mesos.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Tots els treballs sempre són motiu d'orgull, i sobretot en aquells en què el client et felicita.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Instalksa

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Empresas de Reformas Viviendas similares
Destacada

Reformas Integrales B Y A

Autónomo Verificado
Reformas Viviendas
Trabaja en Barcelona
Somos una empresa dedicada a la rehabilitacion de pisos, oficinas y locales comerciales. todo en interiorismo, desde la colocación de un cuadro, cambio del sistema eléctrico, cambiar su vieja bañera por un moderno plato…
Sin opiniones
Contactar
Destacada

Obras y Rehabilitaciones Gesprohabitat

Autónomo Verificado
Reformas Viviendas
Trabaja en Barcelona
Gesprohabitat obras y rehabilitaciones estamos especializados en la gestión de proyectos, contamos con personal cualificado en los diferentes gremios para satisfacer las necesidades de nuestros clientes. Realizamos…
Contactar