4.5/5

Ver 18 opiniones
5 8 opiniones
44.444444444444%
4 10 opiniones
55.555555555556%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 18 opiniones

Información sobre Guillem Soler Arboricultura

Especialista en podes d'alçada i tala controlada d'arbres perillosos.

Tècnic en arboricultura

Carnet europeu de motoserrista (homologació ECC)
Formació en tècniques de grimpada i rescat
Formació en primers auxilis
Membre de l'AEA (Associació Espanyola d'Arboricultura)

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Som especialistes en podes d'alçada i tala controlada. Relitzem tot tipus de feines relacionades amb l'arbrat. Disposem dels equips necessaris per a realitzar aquestes tasques amb seguretat. Somos especialistas en podas de altura y tala controlado. Realizamos todo tipo de trabajos en arbolado. Disponemos de los equipos necesarios para realizar nuestra trabajo con seguridad.

¿Qué trabajos son los más habituales?

Les feines més habituals que realitzem són podes d'alçada en llocs de difícil accés per a maquinària pesada i tales d'arbres perillosos prop de línies elèctriques, cases, etc. Disposem dels equips i l'experiència per realitzar questes tasques amb la màxima seguretat. Los trabajos más habituales que realizamos son podas de altura en sitios de difícil acceso para maquinaria pesada y talas de árboles peligrosos cerca de líneas eléctricas, casas, etc. Disponemos de los equipos y experiencia para realizar estos trabajos con la máxima seguridad.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Per a poder realitzar un pressupost orientatiu necessitem: -Fotografies o vídeos on es pugui veure clarament l'arbre o arbres en qüestió i els elements propers que poden interferir a la feina (casa, tanques, línies elèctriques o telefòniques, etc.) Per a poder afinar el pressupost serà necessari realitzar una visita. -Accessibilitat. -Saber si hauríem de retirar les restes vegetals. -Realitzar una visita per a poder precisar el pressupost. Para poder realizar un presupuesto orientativo necessitamos: -Fotografias o vídeos en que se aprecie el árbol/árboles y elementos cercanos (casa, muros, líneas eléctricas o telefónicas, etc.) -Accesibilidad. -Saber si debemos retirar los restos vegetales. -Realizar una visita para poder precisar el presupuesto.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Titulats amb estudis de formació professional com a tècnics en jardineria i com a tècnics en treballs forestals i conservació del medi natural. Tenim formació especialitzada en arboricultura, grimpada d'arbres i rescat, primers auxilis i carnet europeu de motoserrista.. Participem de manera habitual en jornades tècniques i formacions del sector de l'arboricultura perquè creiem en l'aprenentatge constant. Fem les feines de poda buscant la combinació entre seguir els millors criteris per tal de respectar els arbres i satisfer les necessitats del client. Utilitzem els millors criteris de poda amb l'objectiu de respectar els arbres i garantir la convivència d'aquests amb les persones, tenint en compte les necessitats concretes de l'entorn i del client. Somos técnicos en jardineria y técnicos en trabajos forestales y conservación del medio natural. Estamos formados en arboricultrura, trepa y rescate en arbolado, primeros auxilios, tenemos el carnet europeo de motoserrista. Además participamos de forma habitual en jornadas técnicas y formaciones del sector de la arboricultura porqué creemos en el constante aprendizaje. Utilizamos los mejores criterios de poda con el objetivo de respetar los árboles y garantizar la convivencia de estos con las personas, teniendo en cuenta las necesidades concretas del entorno y del cliente.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Treballem tant per a particulars com per a l'administració pública. Trabajamos para particulares y para la administración pública.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Treballem amb un equip de persones formades i competents fent servir les tècniques autoritzades i els equips i materials homologats d'alta qualitat. Disposem també d'una assegurança de responsabilitat civil de l'Associació Espanyola d'Arboricultura que ofereix totes les garanties. Trabajamos con un equipo de personas formadas y competentes utlizando las técnicas autorizadas así como los equipos y materiales homologados de alta calidad. Disponemos de un seguro de responsablilidad civil de la Asociación Española de Arboricultura que ofrece todas las garantías.
Proyectos de Guillem Soler Arboricultura
Empresas de Jardineros similares
Sin opiniones

Césped artificial

Plantar cesped

+ 6

Actualmente este profesional no está disponible, puedes contactar con otros del listado.

Césped artificial

Plantar cesped

+ 6

Actualmente este profesional no está disponible, puedes contactar con otros del listado.