Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Geocam

GEOCAM és una consultoria tècnica dedicada a l’assessorament geològic. La principal tasca a la que es dedica, correspon a la confecció d’estudis geotècnics tant per a edificació com per a qualsevol tipus d’obra civil o industrial.

GEOCAM es va fundar l’any 2000. Inicialment es va Implantar la ciutat de Girona donant servei a tota la província. L‘any 2003 es va inaugurar l’oficina del Vallès, ubicada al municipi de Cardedeu, amb l’objectiu d’accedir amb més facilitat al mercat de la província de Barcelona i inclús Tarragona.

A GEOCAM des dels seus origens sempre s’ha primat la qualitat del treball per sobre de qualsevol altra aspecte. Les campanyes d’investigació es dissenyen acuradament per a cada estudi en funció del tipus d’obra a executar i de la naturalesa del terreny.

Previ a la confecció d’un pressupost es realitza una visita a l’emplaçament, totalment gratuïta i sense cap compromís, per assegurar in situ el tipus de terreny on s’haurà de desenvolupar la campanya de camp. Això ens permet escollir adequadament la tipologia d’assaigs i la maquinària per realitzar cada treball amb uns resultats excel·lents i uns costos ajustats a les necessitats concretes de cada obra.

Empresas de Ingenieros similares
Textasol, empresa especializada en tratamiento de superficies ,pinturas ,pavimentos de resinas,autoanivelantes... leer más
Sin opiniones
En 9 Bit somos especialistas en Ingenieros. Trabajamos con la mayor seriedad. En 9 Bit los clientes son nues... leer más