Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Fusteria Gales

Fusteria Gales t'ofereix el seu assessorament i la seva experiència per a la realització de tot tipus de treballs de fusteria : façanes, escales, finestres i portes, paviments i revestiments de fusta, estructures de fusta, i també mobles fets a mida.
Visita'ns al nostre taller a la Seu d'Urgell, des d'on oferim els nostres serveis a les comarques que ens envolten i Andorra. Visita la nostra exposició de mobles de cuina Nolte Küchen, per la qual som distribuidors autoritzats.

Fusteria Gales te ofrece su asesoramiento y su experiencia para la realización de todo tipo de trabajos de carpintería : fachadas, escaleras, ventanas y puertas, pavimentos y revestimientos de madera, estructuras de madera, y también muebles a medida.
Visítanos en nuestro taller en la Seu d'Urgell, desde donde ofrecemos nuestros servicios a las comarcas lindantes y Andorra. Visita nuestra exposición, en el mismo taller, de muebles de cocina Nolte Küchen, de la cual somos distribuidores autorizados.
Empresas de Carpinteros similares
Empresa de fusteria interior i exterior, tot tipus de materials i feines, contem amb un CNC que agilitza i mil... leer más