Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Estudi D'arquitectura Pons I Associats

Arquitectes Joan Pons Fullana Antoni Pons Fullana La principal activitat de l'estudi està en el camp de l’habitatge privat a Mallorca tant unifamiliar com edificis plurifamiliars però també es destacan dues escoles de ensenyança primària, una escoleta infantil, 2 edificis d’ oficines y dues reformes par a centres de salut. En el camp de la restauració ressalta l’edifici del antic Banc Agrícola d´Inca de 1912 que es va reformar per a convertir-lo en el Nou estudi d’arquitectura. Està situat en el centre de la ciutat d’Inca en un edifici catalogat amb detalls d’estil modernista, el qual es va rehabilitar i adaptar a las necessitats actuals. L'estudi Pons es var constituir en el 1993 i pot aportar la seva experiència en: Plànols d'arquitectura, pressuposts d'obra, càlcul d'estructures, disseny d'interiors, valoracions, tasacions, certificats d'habitabilidad i inspeccións tècniques d'edifici.

Proyectos de Estudi D'arquitectura Pons I Associats
Empresas de Arquitectos similares

Marès - Arquitectura, Paisatge I Territori

Empresa Verificada
Inca (Illes Balears)
Estudio de arquitectura, paisaje y territorio. Proyecto bàsico y de ejecución, dirección de obra. Trabajos de urbanismo i paisajismo. Planes parciales. Estudios de detalle.
Inca (Illes Balears)
Pascual Gual Pedro es una empresa especializada en trabajos de Arquitectos. También ofrecemos servicios de Arquitectos en general y arquitecto. En Pascual Gual Pedro los clientes son nuestra mayor prioridad. En Pascual…