Sin opiniones

Escribe tu opinión
5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Esquerra i Jofra Ramón Maria

Estructura de despatx L`estructura de despatx de que es disposa , es del tipus obert, en la qual, hi ha un equip mìnim de 3 persones, per al dia a dia i i que es pot ampliar fins a 8 persones segons l`importancia i/o dedicació al projecte, aixó no obstant, es procura externalitzar les diferents fases del projecte, p.ex. Instal.lacions . Els pressupostos i amidaments , la part documental del projecte, així com el càlcul , desenvolupament i dibuix dels plànols d´estructures es realitzen en el propi despatx, a fi i efecte d`assumir un major control sobre aquests aspectes del projecte de per si delicats i a la vegada tant indisolublament lligats a la pròpia gènesi projectual.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Esquerra i Jofra Ramón Maria

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Empresas de Arquitectos similares

Núria serra

Autónomo Verificado
Arquitectos
Trabaja en Barcelona
Despacho de arquitectura dedicado a redactar y dirigir proyectos de obra nueva, rehabilitación y reformas de cualquier tipo de edificio, viviendas, locales comerciales, etc.

Dani Espuny Arquitectura

Aún no ha enviado a habitissimo la documentación que le identifica como empresa verificada.
Mataró (Barcelona)
Despacho de arquitectura con mas de 20 años de experiencia en el sector residencial, comercial e industrial. Realizando proyectos de diversa envergadura desde sus primeros esbozos hasta su entrega, según las necesidades…