5 1 opinión
100%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 1 opinión

Información sobre EME&ESE MANAGEMENT Arquitectura i Construcció

Som un equip de tècnics qualificats amb experiència de +10 anys en el sector de la construcció composat per ARQUITECTE, ARQUITECTE TÈCNIC, ENGINYER TÈCNIC i INTERIORISTA amb EMPRESA CONSTRUCTORA i MAQUINÀRIA PRÒPIA. Realitzem i construim: • Projectes d’obra nova d’edificació i urbanització • Projectes de reforma i rehabilitació de patrimoni d’edificis catalogats • Projectes de reforma i rehabilitació d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars (Reparació de cobertes i terrats, sanejament de celoberts, substitució de baixants, reformes de banys i cuines, rehabilitació de façanes, pintura exterior i interior, solució per a comunitats) • Projectes de naus industrials i manteniment industrial • Projectes d’adequació de locals comercials amb estratègies de màrketing • Moviments de terres, explanació i nivellació de terrenys • Projectes de piscines i jardinería • Projectes urbanístics de sagregació i parcel.lació • Tramitació de llicències d’obres • Legalització de locals i activitats • Certificats d’inspecció técnica d’edificis (ITE’s) • Cèdules d’habitabilitat Disposem de maquinària per: • Moviments de terres, RETROEXCAVADORA i CAMIÓ PER TRANSPORT. • Estructures de formigó, AMPLI STOCK D’ENCOFRATS i PUNTALS. • Paviments de formigó, PLANTILLES DE PAVIMENTS ESTAMPATS. • Murs de contenció de block de formigó o de pedra seca, FORMIGONERA. • Murs d’obra ceràmica i envans, BASTIDES TUBULARS. • Treballs en CARTRÓ-GUIX “PLADUR” per realització d’envans i cel-rasos. • Tot tipus d’instal.lacions, INSTAL.LACIONS D’AIGUA, SANEJAMENT, ELECTRICITAT i GAS • Manipulació i col.locació de FUSTA, ALUMINIS, VIDRES i SERRALLERIA Hem tingut l’honor de treballar en edificis de categoría de Patrimoni Mundial com és l’Amfiteatre Romà de Tarragona o Patrimoni d’Interés Nacional com són esglèsies de la Conca de Barberà. La nostra especialitat actualment és la reforma de locals comercials, i la construcció i rehabilitació d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars. “Nosaltres ens ocupem de tota la gestió de l’obra perquè vosté pugui disfrutar i estar tranquil en tot moment.” “ Li portem totes les mostres de materials, paviments, acabats, instal.lacions, griferies, mampares, banys, cuines, portes, aluminis, etc…perquè vostè no s’hagi de preocupar, i també si ho prefereix, li col.loquem el material que vosté tingui o pugui adquirir en qualsevol magatzem de material de construcció.” El nostre dinamisme i capacitat d’adaptació a qualsevol dels recursos, condicions laborals, requisits o reptes que se’ns posi per davant, ens fa aprendre cada dia coses noves per ser competitius, i aixó ens apassiona. EME&ESE MANAGEMENT Arquitectura i Construcció +34 669 844 977

¿Cuál es vuestro lema?

Sin sorpresas: Calidad/Precio/Tiempo. No solo construimos viviendas, confeccionamos hogares.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Negocio familiar

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

Somos: Arquitectos, Arquitectos Tècnicos, Ingenieros de Edificación, Ingenieros Tècnicos, Calculistas, Interioristas y Empresa Constructora formada por profesionales de primera y maquinaria propia

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

No, raramente. Lo hacemos todo con nuestros profesionales. Solo si se trata de un capítulo de obra muy especial se contrata una empresa especializada.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

Hacemos muchos y variados.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Hacemos desde informes o cedulas de habitabilidad hasta proyectos completos de edificación/urbanización de embergadura.

¿Qué trabajos son los más habituales?

Los mas habituales son los de proyecto de vivienda y construcción de la misma. También trabajamos mucho la rehabilitación.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Con materiales nobles y de calidad para ofrecer un buen producto acabado y ofrecer garantias del trabajo.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Con la mayor información posible y visitando la ubicación de la obra. Así podemos ajustar mas en el precio y ofrecer un mejor pressupuesto.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Porque nos encargamos nosotros de todo el proceso con el precio y tiempo establecidos. Tenemos un proceso creativo ajustandonos desde el primer dia a las necesidades del cliente y con eso creamos el proyecto de obra deseado y lo construimos hasta el último detalle, sin sorpresas.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

No tenemos ni tipo, ni cliente ideal. Todo cliente es bienvenido.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Cumplir en los tiempos, calidades y precios establecidos. Nuestro trabajo realizado es nuestra mejor respuesta.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Ofrecemos la responsabilidad decenal de los tècnicos y por supuesto todas las garantías según el proyecto ejecutado.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Lo hablamos, nos adaptamos.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Todos los trabajos realizados nos orgullecen ya que cada obra es especial para su propietario, por lo que también cada obra es especial para nosotros.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

EME&ESE MANAGEMENT Arquitectura i Construcció

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Empresas de Arquitectos similares
Montblanc (Tarragona)
Tudó Vives Carles es una empresa de Arquitectos en Tarragona. Trabajamos con la mayor seriedad. Ponemos a su disposición los mejores profesionales y varios años de experiencia en el sector. En Tudó Vives Carles…