Opiniones sobre Electrofluxe, S.L.

3.9/5

Ver 6 opiniones
5 4 opiniones
66.666666666667%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 1 opinión
16.666666666667%
1 1 opinión
16.666666666667%
Ver 6 opiniones
Josep Juanola Riera
Hace 2 años
5/5

Aun no he tenido aviso.

Enric Galiana Cañamas
Hace 2 años
5/5

Molt professionals i ben organitzats feina molt ben feta.

Información sobre Electrofluxe, S.L.

Nuestra empresa está dirigida a todas las personas y empresas que están cansadas de depender de las compañías eléctricas, de pagar verdaderas fortunas por la energía, sin poder barajar otras opciones. A todos ellos, queremos darles la alternativa de poder elegir, acabar con los monopolios y poder lograr el autoconsumo eléctrico. Somos expertos en energías alternativas, como la eólica y la solar, y estamos abiertos a todo tipo de energías renovables y limpias.

¿Cuál es vuestro lema?

El nostre territori La nostra energia

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

ELECTROFLUXE, S.L. neix de la unió d'esforços, coneixements, experiències i valors de dos joves emprenedors; Jordi Punset Pagès i Pau Viella Andreu.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

Jordi Punset : CEO & fundador, Auditor energètic, Director de projectes (Project Manager), Enginyer Agrònom, fundador i membre del primer consell rector de Som Energia SCCL, amb una llarga experiència en el disseny i instal·lació de projectes en el món de les renovables i auditories energètiques, tant a la zona residencial (individual i / o compartides), com en l'entorn empresarial . Pau Viella: CEO & fundador, Enginyer Industrial amb una llarga experiència en el disseny, legalització i instal·lació de projectes fotovoltaics per a l'autoconsum, tant a la zona residencial (individual i / o compartides), com en l'entorn empresarial . Núria Batllori : Equip tècnic, Enginyera Industrial i Administració i direcció d'empreses amb una llarga experiència en el disseny i legalització de projectes fotovoltaics per a l'autoconsum, tant a la zona residencial (individual i / o compartides), com en l'entorn empresarial . Pep Gil: Cap d'obra, Instal·lador professional, amb més de 20 anys d'experiència en la realització d'instal·lacions tant a nivell elèctric com a nivell d'aigua. Programador i SAT de Fujitsu. És el nostre Preventiu en les instal·lacions i la persona que verifica els muntatges. També té una llarga experiència en instal·lar i posar en marxa les instal·lacions tant de fred/calor (bombes de calor, sistemes aerotèrmics...), domòtica, fotovoltaica... Xavi Martinez: Instal·lador professional. És la persona que porta la gestió d'estocs, formada per donar el Servei Tècnic dels nostres productes i porta la gestió de petites instal·lacions. Té una llarga experiència en la instal·lació de projectes fotovoltaics per a l'autoconsum, tant a la zona residencial (individual i / o compartides), com en l'entorn empresarial . Susana: Administració. Parla més de 5 idiomes, porta tota la comptabilitat i la gestió de la nostra web. Sense ella estaríem perduts! Llarga experiència en el camp administratiu.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Subcontractem les funcions d'instal·lació amb altres instal·ladors del sector amb els que tenim molta confiança i uns contractes de col·laboració molt ferms.

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

400 amb un pressupost mig de 10000 €. Aquest any tenim la intenció de multiplicar aquest nombre.

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

SERVEIS: 1. Identificació i estudi de la implementació de fonts renovables. 2. Implementació de fonts d'energia renovables projectes: autoconsum fotovoltaic mini eòlica mini hidràulica Estacions de càrrega de vehicles elèctrics 3. Formació; 4. Gestió de contractes elèctrics; 5. Estacions de càrrega de vehicles elèctrics: 6. Auditories energètiques 7. Instal·lació i legalització de línies de vida i sistemes de protecció anticaigudes;

¿Qué trabajos son los más habituales?

Implementació de fonts d'energia renovable.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Panells FV: Sunpower, Winaico, JA solar, Longi Solar, Jinko Bateries: VYD, Enphase, Solarwatt, LG... Inversors y microinversors: Enphase, Victron, Huawei, Solaredge, Fronius Inovación: SolarGaps (persianas fotovoltaicas), pergolas fotovoltaicas Material electric y puntos de recarga VE: Shneider, Hyundai, Legrand, Circutor, Selva, Gave, ... Sistemes d'anticaiguda i treballs en alçada: Multigarben

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Factura dels consums energètics, ubicació, dades personals, grau de coneixement, necessitats en general. Aquesta informació serà requerida segons les necessitats que ens transmeti el client.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Els nostres valors: 1. Sinceritat 2. Honestedat 3. Generositat 4. Perfeccionistes 5. Cooperació Nosaltres sempre treballem amb material d'alta qualitat i oferim un servei cordial i proper als nostres clients. Per veure la diferència el més important és que les persones interessades es posin en contacte amb nosaltres.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Client que vol un servei proper i de molta qualitat. Sempre aconseguim tenir amb la majoria dels nostres clients una relació llarga i bona.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Són moltes i a la nostra web trobaràs moltes respostes.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

2 anys de garantía de la instal·lació En material donem a elegir... La nostra opció és la de 25 anys.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Sempre 50% en acceptació del pressupost i l'altre 50% al finalitzar la obra en els casos que no es vulgui finançament. El finançament l'oferim a tots els nostres clients a elegir amb diferents quotes, amb un interés molt baix i comissions d'obertura i amortització al 0%.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

De tots.
Proyectos de Electrofluxe, S.L.
Ver todos los proyectos

Últimas respuestas de experto de Electrofluxe, S.L.

Ver todas las respuestas
Empresas de Placas Solares similares

Instalar placas solares

Ampliar instalación placas solares

+ 4

Actualmente este profesional no está disponible, puedes contactar con otros del listado.

Instalar punto de recarga para coche eléctrico

Instalar placas solares

+ 5

Actualmente este profesional no está disponible, puedes contactar con otros del listado.