4.6/5

Ver 7 opiniones
5 5 opiniones
71.428571428571%
4 2 opiniones
28.571428571429%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 7 opiniones

Información sobre Eiros Obres I Serveis

Ens dediquem a reformes en general, donant servei complet o parcial a les necessitats dels nostres clients. Oferim pressupostos gratuïts en els quals es detalla la quantitat, la qualitat dels materials, així com l'import de la mà d'obra, la superfície a reparar (metres, volums, etc.), la data d'inici i finalització del servei, el període de validesa de l'oferta la quantitat total a cobrar, la forma de pagament. Procurem donar les solucions més oportunes en cada cas. Controlem, des de l'inici fins al final, que els acabats siguin del grat dels nostres clients. Metodologia de treball: Mesurament de l'immoble. Captació de les necessitats del client. Plasmar en l'estudi les nostres idees adaptades a les necessitats concretes de cada client. Aprofitament d'espais. Aportació d'utilitats en les diferents estades Planificació de l'obra. Supervisió de l'evolució dels treballs realitzats durant tot el procés d'execució de l'obra. Garanties: Disposem de Segur de Responsabilitat Civil. Tots els nostres projectes estan realitzats per professionals homologats. Garantia total dels treballs per dos anys. Compliment de la data de començament i finalització d'obra.

¿Cuál es vuestro lema?

ACONSEGUIR LA SATISFACCIÓ DE TOTS I CADASCUN DELS NOSTRES CLIENTS

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Eiros Obres I Serveis

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Proyectos de Eiros Obres I Serveis
Empresas de Construcción Casas similares
Destacada

Construcciones Solvit

Empresa Verificada
Construcción Casas
Trabaja en Girona
SOLVIT2014 SL es una empresa ubicada en la provincia de Girona y dedicada de manera exclusiva a la realización de obras civiles, e infraestructuras industriales y esporádicamente apoyo en construcción de…
Destacada

Silas Melo S.l.u.

Empresa Verificada
Construcción Casas
Trabaja en Girona
Silas Melo S.l.u. Proyectos, gestión y realización de obras, tanto de nueva planta como de rehabilitación. Especialidad en sistemas prefabricados y sostenibles. Area de trabajo: Barcelona, Girona y Tarragona.