5/5

Ver 1 opinión
5 1 opinión
100%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 1 opinión

Información sobre Decobaranes

Decobaranes és una empresa dedicada exclusivament a la fabricació de baranes, tant interiors com exteriors, això ens fa especialistes en el sector. Als nostres dissenys, combinem l’acer, la fusta, el vidre i el llautó per tal de poder oferir molta varietat d’estils. El nostre objectiu consisteix en aconseguir plasmar les seves idees oferint un gran ventall de possibilitats, d’aquesta manera, amb un assessorament personalitzat, les nostres técniques d’execució i l’alta qualitat del materials, fem possible que la seva barana sigui un element decoratiu, sense deixar de banda la seguretat. El nostre producte final és un producte de primera qualitat, amb uns acabats excelents, fruit de la combinació de la serralleria amb l’art de l’ebenisteria, així, podem entregar una barana actual, que no necesita cap manteniment i que no envelleix amb el temps.

Empresas de Carpinteros similares
Trabajos de carpinteria ,especialistas en barandillas y escaleras de interior y exterior, obras de carpinteria de interiores y exteriores. Reformas y obra nueva. Mueble y decoracion . Cocinas, vestidores....
Destacada

Fusteria Oriol Lara

Autónomo Verificado
Carpinteros
Trabaja en Lleida
Empresa de fusteria interior i exterior, tot tipus de materials i feines, contem amb un CNC que agilitza i millora la qualitat del servei.
Contactar