Cuadern Campanals Arquitectes

Pídele presupuesto gratis Ver teléfono

Información sobre Cuadern Campanals Arquitectes

Cuadern Campanals Arquitectes és un despatx d'arquitectura que ofereix serveis integrals, tant tècnics com de gestió, per donar resposta a les necessitats dels nostres clients. Tant en obra nova com en rehabilitació elaborem el projecte i construïm. Des dels primers passos fins al final de l'obra. Creiem en la figura de l'arquitecte que controla tots els processos de l'obra.  Un sol interlocutor amb el client garanteix un bon resultat final. Ens caracteritza la nostra sensibilitat per mesurar la capacitat del projecte per integrar els corresponents paràmetres de sostenibilitat energètica tals com la implementació de sistemes passius d’estalvi energètic a l’edifici, la possible reutilització de residus generats per l’ordenació del projecte i el reequilibri en la organització dels diferents sistemes de transport per reduïr l’emissió de gasos contaminants, entre d’altres. Som pioners a Catalunya en la construcció en fusta. La nostra experiència ens ha dut a perfeccionar un sistema constructiu innovador que hem anomentat CC+.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?
Cuadern Campanals Arquitectes es va fundar l'any 1986
¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?
Albert Cuadern Codina (Arquitecte) Immaculada Campanals Foz (Arquitecte Tècnic) Eduard Cuadern Campanals (Arquitecte) Ignasi Cuadern Campanals (Arquitecte)

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Cuadern Campanals Arquitectes

1%
« Volver gratis y sin compromiso

Proyectos de Cuadern Campanals Arquitectes

Opiniones sobre Cuadern Campanals Arquitectes

Utilidad de las opiniones para otros usuarios
8 2
5 8 valoraciones
72.727272727273%
4 1 valoraciones
9.0909090909091%
3 0 valoraciones
5%
2 0 valoraciones
5%
1 2 valoraciones
18.181818181818%
Pep Masiques

Hicimos una reforma en nuestra casa y quedamos muy satisfechos con el resultado, acabaron en la fecha prevista y sin ningún problema. Se ajustaron mucho al presupuesto inicial y no tuvimos ninguna sorpresa.

Estela
Estela
5/5

Serios y profesionales.

Mari Carmen

No tengo ninguna experiencia, nadie se ha puesto en contacto conmigo, decepción total!

Montse Moya

En ningún momento se han puesto en contacto conmigo.

Matthew Leighton
Matthew Leighton
5/5

Estamos muy satisfechos con la reforma que hicimos en casa con Cuadern Campanas Arquitectes y Jaume Pons i Claret. Hicimos una reforma integral de nuestra casa. Ya desde el inicio tuvieron ideas muy acertadas en cuanto a cambios que realizamos en la distribución de la cocina, los lavabos y las habitaciones. La ejecución de la obra ha sido todo correcto, dentro de los plazos establecido y con calidad. El trato con Jaume ha sido excelente a lo largo del proceso. Jaume se ha preocupado por todos los detalles en la obra, y ha hecho un seguimiento completo de los acabados. Muy atento, agradable y profesional. ¡Estamos muy contentos con su servicio, y lo recomendamos altamente!

Jordana
Jordana
5/5

Jaume es un gran profesional, nos realizo una reforma completa de nuestro piso con cambio total de la distribucion del mismo y quedamos encantados. Rapido, eficaz y atento... da gusto hacer reformas con profesionales.como el. Lo recomiendo al 100% su implicacion es total para que todo salga perfecto y al gusto del cliente. Estamos encantados con nuestro piso de ensueño. Un millon de gracias por todo.

Ma Teresa Rodrigo
Ma Teresa Rodrigo
4.5/5

Reforma integral del nostre pis de l'Eixample de Barcelona. Al llarg del desenvolupament de l'obra s'han resolt imprevistos amb total professionalitat, tant per part del despatx d'arquitectes com dels instal·ladors de l'equip, que amb el seu bon fer ens han donat confiança i transmès també molta il·lusió.
L'envergadura de l'obra no ha moltestat el veïnat perquè el treball ha estat molt polit i en acabar, el pis ha estat lliurat net i d'acord amb les indicacions pactades.
Els terminis van excedir una mica els previstos inicialment pels afegits que es van haver d'ajustar ( instal·lació elèctrica ), però el resultat compensa en escreix l'espera, perquè la millora del pis és substancial.

Lluís Albaigès
Lluís Albaigès
5/5

Els terminis són els pactats que eren molt curts, en molt poques setmanes l'obra estava acabada. Els preus són ajustats i fiables. La qualitat és òptima. La professionalitat és excel.lent i compleixen fil per rranda amb la paraula donada. El treball és net i cuidat.

Pilar Gaza
Pilar Gaza
5/5

El treball que van realitzar va ser una cuina. Les condicions era que fos còmoda que tot estigues a una alçada correcta que no em tingues que ajupir ni enfilar-me i que tingues un bon disseny.
Ho van encertar a la primera.
Van haver-hi endarreriments en quan els materials ja que eren exclusis i únics No obstant ells te informaven constantment de com estava la situació. Això tranquil·litzava

Miquel Mas
Miquel Mas
5/5

el proyecto que nos presentaron fue muy bueno, el trato exquissito, la ejecucion de la obra muy buena, el trato que nos han dispensado y el segimiento muy bien.A pesar de la complegidad de la obra que que han surjido imprevistos ajenos a ellos, se ha cumplido lo pactado. todo perecto

Opina sobre Cuadern Campanals Arquitectes

Describe tu experiencia con Cuadern Campanals Arquitectes y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente

Enviar valoración

Proyectos de Cuadern Campanals Arquitectes

Pide presupuesto gratis