Opiniones sobre Grup Saga

3.9/5

Ver 8 opiniones
5 5 opiniones
62.5%
4 1 opinión
12.5%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 2 opiniones
25%
Ver 8 opiniones
Ariadna
Ariadna
Hace 9 meses
1/5

Vam cotractar a Grup Saga per una reforma integral, s'havia de fer tota la instal·lació electrica, instal·lació d'aigua, lavabu nou, posar finestres alumini, fer cuina nova, arreglar pareds i pintar.

Per posar el parquet, sostre de fusta i portes teniem a una altre empresa especialista en fusta.

La idea era que Grup Saga fes una pausa un cop acabat tot menys la cuina i pintura, així els fusters podien treballar bé. Grup Saga es va negar a fer-ho així, ens van explicar que ells ho deixerien tot fet i quan acabessin de tot, despres ja vindrien els fusters, que no seria cap problema per ells treballar un cop tot pintat i la cuina acabada. Doncs ara és quan venen els problemes, els fusters no poden treballar com cal, ja que la cuina els impadeix fer tot el sostre, i ens vam gastar 1.800€ en pintura, per res.

Vam cedir a fer-ho així ja que confiavem plenament amb ells, ens van dir que despres de venir els fusters, ells tornarien per fer retocs de pintura.

Un cop acabada la feina, els vam trucar per diversos problemes que ens hem anat trobant i no contesten trucades, ni missatges.

El final hem decidit que els "retocs" ja els farem nosaltres, ja que la pintura que van fer ells ens cau, la pared esta plena de bonys i desperfectes que hem tingut que arreglar nosaltres.

Els enxufes ens els han enganxat amb cargols rovellats i al reves (tot hi haver demanat que ho repasesin bé perque no ho acabem de veure en condicions), l'entrada de l'antena sense cargols.

Desprès vam tenir un problema a la cuina, que ens va obligar a contractar un paleta per arreglar-ho, perque Grup Saga va col·locar el colze del tub al reves i això ha impedit que el tub del desaigua de l'aire condicionat fes tope correctament i a consequencia ha quedat taponat, això li pot passar a qualsevol el problema esta en que quan els hi dius les coses, fan el possible per treures la responsabilitat, mai és culpa seva.

També tenim un bon cop en una de les portes de la cuina fet per ells, i com era d'esperar no contesten els misatges ni se'n fan responsables.

El dia que van acabar l'obra no acceptaben altres feines com tapar furats del sostre, que ja els hi haviem demanat en varies ocasions o tapar les esquerdes que hi havien a l'escala a consequencia dels cops.

Ens hem trobat amb altres coses com el plat de dutxa sense sellar, surt l'aigua per tot arreu o el tubu de l'extractor també mal tapat i tenim goteres.

Amb tema cuina i pintura ens hem sentit vacilats, ha sigut tirar els diners, ja que hem tingut que contractar un altre paleta i acabar pintant el pis nosaltres.

Els hi hem fet arribar un correu explicant tot això detalladament perque ho puguin tenir en compte en futures obres, nosaltres no hem quedat contents amb el resultat.

En resum, estem molt frustrants, ens hem acabat gastant més diners dels necessaris. Un cop han cobrat no espereu que us agafin el telefon ni es facin responsables de res. Com podeu veure en altres comentaris, no som els unics que ens hi hem trobat.

No ho recomano, us sortira més a compte contractar professionals de confiança que si es faran responsables de tot o almenys si passa algo els podreu anar a trobar.

Jordi
Jordi
Hace 1 año
1/5

Antes de cobrar son muy cordiales, te llaman o les puedes llamar tu, serviciales ... Luego, cuando ya cobran y tiene la mitad del trabajo hecho te dejan tirado literalmente con la mitad del trabajo por hacer y la otra mitad del trabajo hecha con fugas de agua, materiales diferentes y mal colocados.

Por no hablar del estado en que te dejan la zona de trabajo, llena de polvo con sus herramientas por medio durante días hasta que vuelven cuando les rota...

Grup Saga, respondió...
Hace 1 año

Buenas tardes Jordi

Lamento que tenga esa opinión nuestra, Le recuerdo que el cobro no se hizo hasta que usted no recibió todo su material. Materiales escogidos y aceptados por usted mismo, ya que nosotros no hacemos reforma sin que el cliente elija los materiales a emplear. Si usted lo desea puedo enviarle las fotos del antes y el después de la obra, limpia la zona de trabajo, no como usted pretendía que se le hiciera la limpieza total de su vivienda.

También le recuerdo que usted mismo nos dijo que si se generaba polvo( lo cual es evidente ya que hablamos de una reforma) que no le interesaba y nos volvió a insistir en el servicio de limpieza total. También creo que esta obra y esta opinión la pudo dar en el momento en que se le hizo, que estamos hablando del mes de Septiembre del año 2018 y actualmente estamos a Abril de 2020.

Un saludo

Ramona
Ramona
Hace 1 año
5/5

Por ahora todo va muy bien son trabajadores responsables limpios y reciclan el material muchas gracias.

Beniamino Campolo
Beniamino Campolo
Hace 2 años
5/5

Sandra nos contacto en seguida, ofreciendonos una visita para poder hacer presupuesto a medida, gracias a sus recomendaciones hicimos varios cambios en nuestra casa de las que estamos muy contentos!

El presupuesto fue muy claro y razonable, la ejecucion impecable, Juan es muy eficiente, comprometido y por su experiencia transmite mucha confianza.

Os los recomiendo 100x100!

Mariano
Mariano
Hace 3 años
5/5

Contactaron conmigo de inmediato excelente atención.

Angels
Angels
Hace 3 años
5/5

Estamos encantados con la reforma, han sabido captar lo que queriamos y han solucionado todos los contratiempos con mucha profesionalidad, muy bien realizado, ha quedado precioso!!! graciasss

Manuel
Manuel
Hace 3 años
5/5

Estoy muy contento, pues ha sido todo muy bien realizado. Colocación de 2 puertas correderas de aluminio con mosquiteras. Muy contento y muy buena relación calidad.- precio.

Felipe Perez
Felipe Perez
Hace 3 años
4/5

Muy correcta. Espero presupuesto.

Opina sobre Grup Saga

Describe tu experiencia con Grup Saga y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente
No se mostrará en el comentario.

Enviar opinión