5/5

Ver 2 opiniones
5 2 opiniones
100%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%
Ver 2 opiniones

Información sobre Cobogo Arquitectes

A COBOGÓ Arquitectes ens apassiona l'arquitectura i el disseny. Ens agrada treballar amb un tracte proper, personalitzat i adaptat a les necessitats del client. Sense perdre de vista els recursos de cadascú intentem trobar solucions actuals, funcionals i còmodes. Combinem la nostra activitat professional amb la docència universitària especialitzada en Interiorisme al IED de Barcelona. Per a nosaltres la pràctica i la teoria van de la mà. Oferim també serveis tècnics com Cèdules d'habitabilitat, Certificats Energètics, ITE i Canvi d'ús.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

COGOBÓ Arquitectes el formem el Santi i la Laura. Ambdós arquitectes llicenciats a l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona fa 10 anys. El Santi aporta la seva experiència tècnica i pensament racional que combina amb la sensibilitat i rigor de la Laura. Tenim experiència internacional, parlem anglès, portguès, català i castellà. Tenim experiència en projectes urbanístics, exposicions i stands, organització d'events, reformes i docència en l'àmbit del disseny.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Si podem, sempre aconsellem materials de baix impacte ambiental i màxima durabilitat. No ens decatem per marques específiques, busquem solucions adaptades a les necessitats del client i requisits del projecte.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Depèn de cada projecte, en general necessitem els objectius del client i conèixer la magnitud del projecte

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

Ens agrada fer la feina ben feta i això es reflexa en la satisfacció del client. Ens veiem com a

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

El nostre client ideal és aquell amb el que flueix la informació, amb el que és fàcil comunicar-se, escolta i és escoltat. I sobretot aquell que ha fet realitat el seu somni i nosaltres hem pogut ajudar-lo.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Els nostres clients normalment ens solen plantejar preguntes tècniques relacionades amb tràmits, pressupostos, temps d'execució...
Proyectos de Cobogo Arquitectes
Empresas de Reformas Viviendas similares
Carlos el chico que ha realizado el trabajo...  leer más
Una persona seria, responsable y sobretodo...  leer más
Respuesta rápida y muy buen trabajo.