Clau21

Aún no ha enviado a habitissimo la documentación que le identifica como empresa verificada.
Utilidad de las opiniones para otros usuarios
3 0
5 7 opiniones
233.33333333333%
4 2 opiniones
66.666666666667%
3 1 opinión
33.333333333333%
2 0 opiniones
5%
1 0 opiniones
5%
Ver 10 opiniones

Información sobre Clau21

Clau21 La nostra empresa consta de 4 àrees diferenciades, la constructora amb més de 40 anys d'experiència, la bioconstructora especialitzada en construcció ecològica, la immobiliària amb una àmplia cartera d'ofertes de venda i lloguer, i finalment l'àrea tècnica on fem qualsevol tràmit relacionat amb habitatge, estudis d'interiorisme, geobiologia i harmonització d'espais. Resumint, podem portar a terme qualsevol demanda que tingui a veure amb habitatge, tant des del punt de vista de la construcció com del de la salut relacionada amb l'hàbitat.

¿Cuál es vuestro lema?

Explica'ns la teva idea, la convertirem en realitat.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

La constructora fou l’origen de Clau21, el nom inicial va ser Construccions Prat, creada per Ramon Prat l’any 1977. L’empresa va anar creixent fent promocions noves, reformes en general, rehabilitacions en cases antigues, granges… L’any 1997, fusionant l’experiència adquirida pels pares i la innovació aportada pels fills, es crea Clau21 ampliant de forma clara tant els objectius com els serveis al client. En aquest moment l’empresa compta amb quatre línies diferenciades per oferir un servei integral relacionat amb l’habitatge; la constructora, la bioconstructora, la immobiliària i l’àrea tècnica. Clau21, amb afany de superació, intenta millorar dia a dia tant la qualitat a l’obra com la qualitat dels diferents serveis que ofereix.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

Actualment tenim una plantilla de 17 treballadors, entre oficials, peons, encarregats d'obra, personal d'oficina i administració, assessors comercials, una delineant i un interiorista.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Fusters, instaladors, marbristes, lampistes, enguixadors...

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Promoció d'edificis, reformes en general, construcció d'habitatges, granges, naus industrials, locals comercials, projectes d'arquitectura i interiorisme, construcció ecològica, rehabilitació de masies, restauració de façanes i edificis antics, col.locació de pedra natural, estudis de geobiologia, harmonització d'espais, tramitació de cèdules d'habitabilitat i certificats d'eficiència energètica...

¿Qué trabajos son los más habituales?

Reformes de tot tipus, construcció d'obra nova, estudis de geobiologia, projectes d'interiorisme en locals comercials, etc.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Sempre que és possible preferim treballar amb materials naturals i ecològics, sense químics ni tòxics, respectuosos amb el medi ambient i amb la salut de les persones.

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Si el client disposa de plànols i estat d'amidaments, amb això en tenim prou per comptar-ho, i si no és així, podem fer els plànols i prendre les mides nosaltres mateixos.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

El nostre punt fort és que podem oferir qualsevol tràmit, gestió o construcció relacionada amb l'habitatge. Des de canviar una peça de sòcol fins a construïr la casa dels teus somnis, projectes d'interiorisme adaptats a les teves necessitats i pressupost, etc.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Tenim clients molt diversos depenent de l'àrea de l'empresa. La constructora i la bioconstructora bàsicament són particulars que volen fer qualsevol tipus d'obra, ja sigui petita o gran, també empreses que necessiten una nau industrial o adequar un local comercial. La immobiliària té per una banda els propietaris que volen llogar o vendre el seu immoble, i per altra els demandants que estàn buscant a qualsevol localitat de la Catalunya Central. I finalment l'àrea tècnica que englobaria tots els que hem comentat abans ja que és l'àrea de suport a les altres tres.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

Els dubtes més freqüents solen estar relacionats precisament amb el cost d'una obra, sobretot en la bioconstrucció o construcció ecològica, ja que encara hi ha molt desconeixement del tema i s'acostuma a pensar que és una construcció molt més cara quan en realitat no té perquè ser així.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

La nostra principal garantia (a part de les legalment establertes) són les obres realitzades fins al moment i les referències que poden aportar els nostres clients que al llarg dels anys han confiat una vegada i una altra amb la nostra manera de fer.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Estudiem cada cas en funció de les necessitats del client i el tipus d'encàrrec que se'ns faci. Sempre intentem buscar un punt d'entesa perquè l'obra es pugui dur a terme en les millors condicions per ambdues bandes.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Sincerament, no en podem citar només un, cada treball realitzat (sigui gran o petit) té el seu encant i el seu grau de satisfacció al acabar-lo. Estem orgullosos de la tasca feta durant més de 40 anys en qualsevol tipus d'obra que hem portat a terme.

Solicita presupuestos ¡Es gratis!

Clau21

1%
« Volver gratis y sin compromiso
Proyectos de Clau21

Últimas respuestas de experto de Clau21

Cristobal

Cristobal, preguntó...

Suelo gres levantado

Se me levanto el suelo de gres y ahora lo quiero recolocar me encuentro que debajo hay mortero. No hay cemento cola. Y debo retirarlo porque no hay espacio para volver a poner el gres.

Que me encuentro?? Debajo del mortero de unos tres centímetros hay arena gruesa hasta los cimientos de hormigón,

Esto es normal???

Debo retirarlo todo y volver a dar...

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Buenos días Cristobal,

Por lo descrito entiendo que las piezas de gres son piezas cerámicas finas, de 1 cm mas o menos ( no se trata de un terrazo, que tiene 3cm de ancho). La arena gruesa que has encontrado debajo del mortero (entiendo una capa fina de menos de 1 cm), se pone porque el mortero no se pegue al hormigón y de esa forma los movimientos que...

Eugenia

Eugenia, preguntó...

Precio metro cuadrado pulir parquet roble

Hola, me gustaría conocer el precio metro cuadrado pulir parquet roble. Estoy en Barcelona.

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Bona tarda Eugenia,

Els preus están al voltant de 24€/m2 i es podría ajustar segons la quantitat de m2 totals. El vernís que aplicaríem és a base d'aigua i olis vegetals (recurs renovable) i baix en COV, particularitat que dona una millor qualitat d'aire a l'interior dels habitatges. S'apliquen tres capes i es pot escullir la intensitat del la brillantor...

Laura

Laura , preguntó...

Medidas para enlucir pared con mortero blanco

Hola buenas tardes, me gustaría si pudieran ayudarme con la siguiente duda. Quiero enlucir 4 paredes de un semisótano que dedicaré a reuniones familiares y me gustaría saber cuáles son las medidas adecuadas para hacer la mezcla del mortero para evitar fisuras. El material que tengo es arena de río y cemento blanco, no sé si se necesita algún producto más...

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Buenas tardes Laura,

Si tienes un soporte de ladrillo tabiquero y quieres un acabado en blanco sin añadir pintura en la superficie lo mejor es realizar un revestimiento con cal en pasta y arena.

El revestimiento de cal es traspirable (renovamos el aire interior), antibacteriano por su alcalinidad y higroscópico (regula la humedad interior). Obtenemos...

Empresas de Construcción Casas similares

Joan Riu

Aún no ha enviado a habitissimo la documentación que le identifica como empresa verificada.
Berga (Barcelona)
reformas de cases pisos sanitaris cuinas escalas terras teuladas pinta interiors i exteriors de façanas de ardins pudar arbres fer netejas de cases i pisos tencar jardins amb obra vista i bloc vist i ferho amb…

Bergistania, S.l

Aún no ha enviado a habitissimo la documentación que le identifica como autónomo verificado.
Berga (Barcelona)
Bergistania, S.l, empresa dedicada a l'obra nova, rehabilitació i reforma de tot tipus d'edificis i locals comercials. Projecte d'obra nova, rehabilitació i reforma de tot tipus d'habitatges, així com projecte…

Opiniones sobre Clau21

Utilidad de las opiniones para otros usuarios
10 0
5 7 opiniones
70%
4 2 opiniones
20%
3 1 opinión
10%
2 0 opiniones
5%
1 0 opiniones
5%
Ver 10 opiniones
Carmen
Carmen
Hace 2 años
4/5
Conxi
Conxi
Hace 3 años
5/5

Vam demanar pressupost per pintar un pis sencer. Una feina perfecte un tracte molt amable estem molt contens.

preu molt raonable.

gracies per tot

Bet Moreno Trasserra
Hace 3 años
4/5

Trato personal immejorable, una vez terminada la obra se han preocupado de todo lo que queríamos mejorar. La obra terminó con un poca de demora, plazo muy razonable.

Conxi
Conxi
Hace 3 años
5/5

estem realment contents amb la feina feta per clau21, molts professionals nets, i molt atents i agradable en el tracte. El resultat increible no sentim soroll del pis superior. UN 10!!!

Matias Oliver
Matias Oliver
Hace 3 años
5/5

Queríamos rediseñar una parte de nuestra tienda, sabíamos lo que queríamos más o menos, y les pedimos consejo. Nos gustó tanto el proyecto que nos prepararon, que decidimos hacerlo con ellos. Al final, un trabajo impecable, limpio, en los plazos pactados y con un trato personal inmejorable. Sin duda, un buen equipo de profesionales a recomendar. Un saludo.

Ignasi
Ignasi
Hace 3 años
4.5/5

Bona feina. En els terminis previstos i seguint el pressupost.

L'atenció al client molt bona. L'Eduard sempre ens ha respòs a les consultes amb rapidesa i eficàcia.

Marta
Marta
Hace 3 años
3/5

A nosaltres ens van colocar el parquet a casa i en vam quedar contentissims. El tracte molt bò, ràpids i eficassos. De ben segur que repetirem!!

Pep
Pep
Hace 3 años
4.5/5

Per la construcció d'una vivenda unifamiliar d'obra nova, ens van realitzar l'estudi geobiologic previ a la construcció de la casa i també ens van assesorar en harmonització i bioconstrucció.

Vam obtindre com a resultat, l'estudi i el fitxer CAD perquè el nostre arquitecte treballés amb ell desde la fase de disseny de la casa. Molt útil.

Clau21, respondió...
Hace 3 años

Hola Pep, com esteu? Primer de tot, agraïr-te el comentari. Estem molt satisfets sempre que podem fer un estudi geobiològic previ a la construcció i el millor dels casos és quan pots adaptar fins i tot el projecte. D'aquesta manera la distribució de l'habitatge serà la òptima pel vostre benestar i salut. Molt contents d'haver-vos servit d'ajuda. Cuideu-vos i fins aviat!

Romo
Romo
Hace 4 años
5/5

Davant d'una reforma gairebé integral, l'equip de Clau21 ens ha avaluat totes les opcions i solucions que el projecte necessitava. Ens van rpesentar el pressupost incloent les diferents opcions. De moment no hem tirat endavant el projecte, però si mantenen durant l'execució la dedicació que han mostrat durant la fase d'avaluació, són totalment confiables. En definitiva, molt recomanables. Esperem poder treballar amb ells en el futur.

Clau21, respondió...
Hace 4 años

Moltes gràcies Romo! Nosaltres també tenim moltes ganes de treballar en el vostre projecte. A veure si tot s'encaixa per poder-ho portar a terme junts. Fins aviat!

Domènec
Domènec
Hace 4 años
5/5

Hace mas o menos tres años la empresa Cau21 llevó a cabo la reforma integral del baño de nuestra casa en Roda de Ter y el resultado fue plenamente satisfactorio. Nos aconsejaron sobre la manera de hacerlo, nos guiaron a la hora de escoger los azulejos i sanitarios, incluso pudimos ver como quedaría mediante una imagen 3D que nos diseñaron gratuitamente des de su área tècnica. Otro aspecto a tener en cuenta fue la rapidez y la manera como se llevó la obra, intentando interferir lo mínimo en el ritmo habitual de la casa, tanto a nivel de limpieza como de honorarios, ya que este era un punto que nos echaba para atras cuando nos planteábamos la posibilidad de hacer obras en nuestra vivienda habitual.

Podemos dar fe que se trata de personas responsables y comprometidas con su trabajo. La prueba de nuestra satisfación con aquella primera obra es que desde entonces ya les hemos llamado un par de veces más para realizar distintas tareas de mantenimiento en la casa.

Clau21, respondió...
Hace 4 años

Moltes gràcies Domènec per donar tan bones referències nostres. Vosaltres ja sou clients preferents, o hauria de dir clients reincidents?! jeje! Ens veiem aviat.

Opina sobre Clau21

Describe tu experiencia con Clau21 y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Pésima
Mala
Normal
Muy buena
Excelente
No se mostrará en el comentario.

Enviar opinión

Últimas preguntas respondidas

Cristobal

Cristobal, preguntó...

Suelo gres levantado

Se me levanto el suelo de gres y ahora lo quiero recolocar me encuentro que debajo hay mortero. No hay cemento cola. Y debo retirarlo porque no hay espacio para volver a poner el gres.

Que me encuentro?? Debajo del mortero de unos tres centímetros hay arena gruesa hasta los cimientos de hormigón,

Esto es normal???

Debo retirarlo todo y volver a dar...

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Buenos días Cristobal,

Por lo descrito entiendo que las piezas de gres son piezas cerámicas finas, de 1 cm mas o menos ( no se trata de un terrazo, que tiene 3cm de ancho). La arena gruesa que has encontrado debajo del mortero (entiendo una capa fina de menos de 1 cm), se pone porque el mortero no se pegue al hormigón y de esa forma los movimientos que...

Eugenia

Eugenia, preguntó...

Precio metro cuadrado pulir parquet roble

Hola, me gustaría conocer el precio metro cuadrado pulir parquet roble. Estoy en Barcelona.

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Bona tarda Eugenia,

Els preus están al voltant de 24€/m2 i es podría ajustar segons la quantitat de m2 totals. El vernís que aplicaríem és a base d'aigua i olis vegetals (recurs renovable) i baix en COV, particularitat que dona una millor qualitat d'aire a l'interior dels habitatges. S'apliquen tres capes i es pot escullir la intensitat del la brillantor...

Laura

Laura , preguntó...

Medidas para enlucir pared con mortero blanco

Hola buenas tardes, me gustaría si pudieran ayudarme con la siguiente duda. Quiero enlucir 4 paredes de un semisótano que dedicaré a reuniones familiares y me gustaría saber cuáles son las medidas adecuadas para hacer la mezcla del mortero para evitar fisuras. El material que tengo es arena de río y cemento blanco, no sé si se necesita algún producto más...

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Buenas tardes Laura,

Si tienes un soporte de ladrillo tabiquero y quieres un acabado en blanco sin añadir pintura en la superficie lo mejor es realizar un revestimiento con cal en pasta y arena.

El revestimiento de cal es traspirable (renovamos el aire interior), antibacteriano por su alcalinidad y higroscópico (regula la humedad interior). Obtenemos...

Últimas preguntas respondidas

Cristobal

Cristobal, preguntó...

Suelo gres levantado

Se me levanto el suelo de gres y ahora lo quiero recolocar me encuentro que debajo hay mortero. No hay cemento cola. Y debo retirarlo porque no hay espacio para volver a poner el gres.

Que me encuentro?? Debajo del mortero de unos tres centímetros hay arena gruesa hasta los cimientos de hormigón,

Esto es normal???

Debo retirarlo todo y volver a dar...

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Buenos días Cristobal,

Por lo descrito entiendo que las piezas de gres son piezas cerámicas finas, de 1 cm mas o menos ( no se trata de un terrazo, que tiene 3cm de ancho). La arena gruesa que has encontrado debajo del mortero (entiendo una capa fina de menos de 1 cm), se pone porque el mortero no se pegue al hormigón y de esa forma los movimientos que...

Eugenia

Eugenia, preguntó...

Precio metro cuadrado pulir parquet roble

Hola, me gustaría conocer el precio metro cuadrado pulir parquet roble. Estoy en Barcelona.

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Bona tarda Eugenia,

Els preus están al voltant de 24€/m2 i es podría ajustar segons la quantitat de m2 totals. El vernís que aplicaríem és a base d'aigua i olis vegetals (recurs renovable) i baix en COV, particularitat que dona una millor qualitat d'aire a l'interior dels habitatges. S'apliquen tres capes i es pot escullir la intensitat del la brillantor...

Laura

Laura , preguntó...

Medidas para enlucir pared con mortero blanco

Hola buenas tardes, me gustaría si pudieran ayudarme con la siguiente duda. Quiero enlucir 4 paredes de un semisótano que dedicaré a reuniones familiares y me gustaría saber cuáles son las medidas adecuadas para hacer la mezcla del mortero para evitar fisuras. El material que tengo es arena de río y cemento blanco, no sé si se necesita algún producto más...

Rosa María Prat

Clau21, respondió...

Buenas tardes Laura,

Si tienes un soporte de ladrillo tabiquero y quieres un acabado en blanco sin añadir pintura en la superficie lo mejor es realizar un revestimiento con cal en pasta y arena.

El revestimiento de cal es traspirable (renovamos el aire interior), antibacteriano por su alcalinidad y higroscópico (regula la humedad interior). Obtenemos...