Sin opiniones

5 0 opiniones
0%
4 0 opiniones
0%
3 0 opiniones
0%
2 0 opiniones
0%
1 0 opiniones
0%

Información sobre Automatismes Jimm

És una empresa situada a la província de Girona dedicada única i exclusivament al muntatge, manteniment i reparació de mecanismes per a portes de garatge i locals. Automatismes Jimm va sorgir de la necessitat de crear una empresa competitiva a la província, sense menysprear la seguretat ni la qualitat dels nostres productes, factor molt important a tenir amb compte. Tots els nostres productes compleixen al màxim les normatives de seguretat i de qualitat Europees vigents. Així mateix disposem de servei tècnic oficial i distribuïdor autoritzat posant al seu servei els nostres tècnics especialitzats amb un temps rècord i tenint amb compte les diferents necessitats de cada client. També disposem de finançament per a tots els nostres productes i ampliacions de garantia de fins a 5 anys

¿Cuál es vuestro lema?

Automatismes Jimm, tot sota control !! Qualitat, servei i fiabilitat al millor preu.

Cuéntanos vuestra historia ¿Cómo empezó el negocio?

Automatismes Jimm va sorgir de la necessitat de crear una empresa competitiva a la província, sense menysprear la seguretat ni la qualitat dels nostres productes, factor molt important a tenir amb compte. Tots els nostres productes compleixen al màxim les normatives de seguretat i de qualitat Europees vigents.

¿Quiénes forman parte de vuestro equipo? ¿Qué formación y experiencia tienen?

Al nostre equip hi ha un servei tècnic especialitzat i específic, format directament per les nostres marques i un servei d’instal•ladors amb una llarga experiència en el sector.

¿Subcontrátais algún tipo de trabajo? ¿A quién?

Tracta directament amb l'instal·lador autoritzat, sense intermediaris ni comissions!

¿Cuántos trabajos hacéis al año? ¿Cuál es el presupuesto medio?

Gràcies al nostre servei específic realitzem cada dia diferents muntatges amb un temps record de resposta. Els nostres preus oscil•len de 25€ a 1.000€

¿En qué tipos de trabajos estáis especializados?

Realitzem qualsevol tipus d'automatització de portals tant de garatge com de local, reparacions manteniments i adequacions a la normativa Europea.

¿Qué trabajos son los más habituales?

La nostre especialitat es l’automatització de portals tot i que gràcies a ser instal•lador i distribuïdor autoritzat realitzem l’ instal•lació d’alarmes sense despeses mensuals i domòtica sense obres a un preu molt competitiu.

¿Con qué materiales y marcas os gusta trabajar?

Treballem amb materials d'alta qualitat, sense intermediaris, tractaràs directament amb el servei tècnic i estalviaràs amb innecessàries comissions. Algunes de les nostres marques son, NICE, DEA, MEDVA, etc...

¿Qué datos necesitáis para poder pasar un presupuesto detallado?

Primer de tot hauríem de saber si es tracta d’una reparació, un manteniment o una automatització. Posant al seu servei el telèfon dels nostres instal•ladors 667.490.501 sense cap compromís per que els puguin assessorar.

¿Qué os hace distintos de vuestra competencia? ¿Por qué un cliente debería elegiros a vosotros?

La qualitat i el servei, la seguretat de tractar directament amb l’instal•lador i el servei tècnic autoritzat.

¿Qué tipo de cliente tenéis? ¿Quién es vuestro cliente ideal?

Des dels nostres principis que el nostre principal client és el client particular i amb menys mesura l’industrial ja que és l’ única manera de garantir les comissions innecessàries. Tenint molt present que el nostre client dona a conèixer els nostres serveis gràcies al boca-orella.

¿Cuáles son las dudas más habituales de vuestros clientes? ¿Qué les respondéis?

El dubte més freqüent és saber el tipus de porta que tenen, hi ha basculants contrapesades, seccionals, enrotllables, batents d’una o dues fulles, etc... per això els convidem a trucar-nos sense cap compromís tot i que a la nostre pàgina web www.automatismesjimm.com hi ha una explicació de cada cas i de cada mecanisme.

¿Qué garantías ofrecéis a vuestros clientes sobre los trabajos realizados?

Les garanties que oferim son les que marquen les lleis vigents dos anys amb els materials i sis mesos en les reparacions. Tot i que disposem d’ampliacions de garantia de fins a cinc anys sense cap cost addicional.

¿Qué formas de pago aceptáis? ¿Ofrecéis facilidades en la forma de pago?

Al tractar-se d’ imports molt reduïts els nostres treballs és cobren al comptat, al finalitzar la feina, en cap cas és cobra per endavant.

¿De qué trabajo estáis más orgullosos?

Tots els nostres treballs son diferents i els realitzem amb la mateixa il•lusió.
Proyectos de Automatismes Jimm
Empresas de Puertas Garaje similares
Profesionales . Trato amable. Trabajo corre...  leer más
Me instalaron una puerta electrica de parki...  leer más
Tenkox, es una empresa dedicada y especializada en instalaciones, reparaciones y mantenimiento de puertas de g... leer más